Irina Columbeanu se face tot mai frumoasă! Cum a pozat pentru un eveniment caritabil din SUA

Publicat: 26 Apr. 2022, 15:15 Vedete

Mândră de trăsăturile fiicei ei, care pare să-i moștenească talentul pentru modelling, Monica Gabor a publicat un instantaneu cu Irina și un lucru este cert: viața din America îi priește și se face tot mai frumoasă de la o zi la alta!

Irina Columbeanu a început să bifeze realizări importante de la o vârstă fragedă. Ea a fost nominalizată pentru premiul Dolphin Award, acordat de către Fundația Caritabilă Malibu Dolphin persoanelor sau organizațiilor care au adus servicii pozitive comunității din Malibu și și-au pus amprenta asupra dezvoltării socio-economie.

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor susține și promovează implicarea elevilor la școală și în comunitate. Monica este cea care o susține pe fiica ei în tot ceea ce face. Și tot ea este cea care a postat o fotografie cu Irina pe rețelele de socializare.

Irina Columbeanu și-a ales meseria de viitor

Acum are 15 ani și a decis să se pregătească pentru meseria de avocat. Tatăl ei a lăudat-o pentru ambiția ei. Dar și pentru că și-a făcut planuri serioase de viitor.

Irina este o adevărată domnișoară. Merge la concursuri, e hotărâtă să îmbrățișeze cariera de avocat. Participă ca avocat la simularea unor procese, «mock trial». De fapt asta înseamnă, un proces simulat cu juriu, avocat, victimă, acuzat. Ce m-a impresionat e ca ea a participat în calitate de avocat al unei țări precum Japonia.

Știu că a avut succes. Iar pledoaria ei a fost apreciată de cei care erau prezenți acolo. Studiază deja de pe acum. Are note foarte bune. Nu mi-a spus de ce a ales această meserie. Nu știu dacă a fost influențată de ceva anume, de cineva. Dar știu că pentru ea învățatul e cea mai mare pasiune. E un spirit de competitivitate foarte mare în clasa ei. Mă bucur mult pentru ea, sunt foarte fericit”, a dezvăluit Irinel Columbeanu pentru click.ro.

Publicat: 26 Apr. 2022, 15:15 Vedete
Pe aceeași temă