IPOTEZĂ ȘOCANTĂ! Cristina Țopescu s-a sinucis?! ”Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor”

Publicat: 13 Jan. 2020, 10:59 News

Cristina Țopescu i-a trimis un mesaj unui prieten de-a ei, cu două ore înainte de moarte. Jurnalista susține că a luat somnifere puternice.

Am intrat în posesia ultimului mesaj pe care Cristina Țopescu l-a trimis unui amic pe Whatsapp înainte să moară. Cuvintele sunt tulburătoare și nimeni nu s-ar fi gândit că celebra jurnalistă ar face acest lucru. I-a spus prietenului ei că urma să ia somnifere puternice. Jurnalista îi mărturisea că nu mai poate, ”nu mai poate să ducă suferința asta”. Aceste cuvinte ar însemna pentru o parte ca o declarație de suicid, dar care să fie, oare, adevărul?

”Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta” – mesaj trimis pe 28 decembrie, ora 22.01.

Cu două ore înainte îi scrisese aceluiași amic:

”Nu mai știu ce să fac, sunt terminată! Ăsta (n.n. – patronul adăpostului de câini) a dispărut, de tine nu mai dau și ce văd pe net despre nenorocit mă îngrozește și îmi activează instinctual criminal! Te rog din suflet, sună-mă, să mă liniștesc puțin că simt că-mi pierd mințile când nu pot salva un câine, știu că mă înțelegi”.

Jurnalista Cristina Țopescu a murit – cum a fost găsită

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Țopescu a simțit din perioada copilăriei că locul ei este în mass-media, fiind prinsă de mică de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret.

Perioada cea mai grea a fost în momentul în care i-a fost interzis să mai intre în TVR din cauza dosarului familiei Țopescu (Cristian Țopescu căzuse în dizgratia regimului comunist, iar mama era plecată în Germania).

Trupul neînsuflețit al jurnalistei Cristina Țopescu ar fi existat în locuința din Otopeni de mai multe zile, chiar de la sfârșitul anului trecut.

Publicat: 13 Jan. 2020, 10:59 News
Pe aceeași temă