Ionela Novac, abuzată de fostul soţ timp de 18 ani. Concurenta de la Chefi la cuţite, poveste de viaţă sfâşietoare

Publicat: 14 sept. 2023, 12:35 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Ionela Novac a păşit cu multe emoţii în platoul de la Chefi la cuţite. Femeia s-a înscris în concurs cu speranţa că va primi cuţitul din partea juraţilor. Preparatul său a fost lăudat, însă ce i-a impresionat cel mai tare pe cei trei bucătari a fost povestea acesteia. De dragul copiilor, românca a suportat abuzul domestic timp de 18 ani.

Ionela Novac le-a dezvăluit juraţilor detalii şocante din viaţa ei printre lacrimi. Concurenta se numără printre sute de femei care au fost abuzate de partenerii lor. Timp de 18 ani a trăit un calvar alături de bărbatul cu care a ales să se căsătorească. Deşi le-a spus părinţilor ei ce i se întâmplă, aceştia nu au fost de acord cu divorţul. Din acest motiv a tăcut şi a îndurat.

„Înainte de Germania povestea mea este foarte lungă și foarte cu multe lacrimi. Bine nu a fost în viața mea. Am avut o viață mai grea. Am fost căsătorită, am divorțat după 18 ani de căsătorie, am doi copii… Bărbatul meu consuma alcool foarte mult, m-a bătut din prima zi a nunții și am încercat să spun părinților mei că nu este totul chiar bine și mi-au spus că nu au ce să facă: „Dacă tu ai ales, ți-a plăcut de el, ați făcut și o casă împreună, trebuie să stai așa pentru că ne râde lumea’a spus Ionela Novac, la Chefi la cuțite.

Momentul în care băiatul ei era să îşi piardă viaţa a determinat-o să pună punct şi să o ia de la capăt singură.

Ionela Novac la Chefi la cuţite

Ionela Novac, despre cel mai greu moment din viaţa ei

Bărbatul alături de care spera să aibă o viaţă fericită nu i-a sprijinit niciodată. Ionela era cea care muncea şi aducea bani în casă. Într-o zi, în timp ce era la serviciu a primit un telefon care a lăsat-o fără aer.

Copiii au fost lăsaţi în grija tatălui, dar bărbatul i-a lăsat nesupravegheaţi. În joacă, fiul ei a aruncat în sobă o sticluță plină cu soluție de bronz, iar explozia care a urmat l-a rănit puternic la picior pe copil.

Dezvăluirile femeii nu s-au oprit aici. Bărbatul a fost atât de violent cu ea încât la un moment dat, într-un moment de furie i-a tăiat tendoanele de la picior soției sale, iar ea a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor.

Acum este ajutor de bucătar în Germania, iar viaţa ei s-a schimbat radical. A cunoscut un alt bărbat lângă care a învăţat ce înseamnă liniştea şi fericirea.

„Când bea devenea foarte violent și pe o frunză dacă i se părea că a căzut neregulat și pentru aia mă lua pe mine. Nu era zi de la Dumnezeu să nu fie o jignire. Am fost nevoită să-mi cresc copiii, să îi educ, să-i duc la școală și să muncesc eu pentru ei’, a mai spus concurenta, la Chefi la cuțite.

Publicat: 14 sept. 2023, 12:35 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă