Ioana Ginghină e din nou fericită! Actrița s-a mutat cu iubitul

Publicat: 23 Jun. 2020, 12:47 Vedete

Ioana Ginghină și-a revenit spectaculos, la numai un an de la divorțul de Alexandru Papdopol. Recent, frumoasa actriță a dezvăluit că este extrem de fericită, iubitul ei mutându-se în casa în care locuiește cu fiica ei.

„Eu sunt bine, tot se vorbea pe aici, pe la eveniment, de relații, așa e când ești la început de relație. Dar noi avem deja vreo opt luni împreună, am fost la munte împreună, fără Ruxi, am avut un traseu foarte greu, am zis că data viitoare o să o luăm și pe ea. Ne-a prins ploaia, însă a fost mai frumos decât ne așteptam.

Am stat un weekend, am plecat sâmbătă și ne-am întors duminică, pe un traseu de 8 ore. Un traseu așa lung n-am făcut în viața mea. Ne pregătim de vacanță, vrem să mergem în Grecia, acum mergem în Thassos, pentru că n-am fost niciodată. Acum să vedem ce vacanță vom avea cu condițiile astea, a declarat Ioana Ginghină pentru Click.

Ce spunea Ioana Ginghină despre iubitul ei

După despărțirea de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a transmis, în repetate rânduri, că această experiență a întărit-o și își dorește să meargă mai departe fără a mai privi în urmă.

Ioana Ginghină recunoștea, în luna februarie, că este îndrăgostită și că se simte fericită, însă nu a dorit să ofere și alte amănunte suplimentare din dorința de a-și menaja fetița

Sunt fericită, sunt ok, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri”, spunea Ioana Ginghină.

”Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică ok, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. Ok, mă despart”, a mai spus Ioana Ginghină la Antena Stars. Ioana a mărturisit că divorțul nu a afectat-o pe Ruxandra, fiica lor, care petrece timp în mod egal cu ambii părinți.

 

Publicat: 23 Jun. 2020, 12:47 Vedete
Pe aceeași temă