Ioana Ginghină a vorbit despre o posibilă sarcină! A fost la doctor și…

Publicat: 21 Feb. 2020, 09:54 Vedete

Ioana Ginghină a vorbit despre o posibilă sarcină. Frumoasa actriță a postat pe blogul ei un mesaj important, care vizează toate doamnele și domnișoarele.

Siguranța și grija sunt întotdeauna pe primul loc, mai ales pentru doamne și domnișoare, căci sunt fragile, firave și sensibile. Ioana Ginghină este una dintre aceste doamne care are întotdeauna grijă atât de ceea ce simte, cât și de trupul ei.

Recent, actrița a scris pe blogul ei personal faptul că anual merge la un control medical general. Iar înainte de a merge la clinică, se documentează pentru a aflat din ce în ce mai multe informații. De data aceasta, Ioana Ginghină a pus pe listă o posibilă sarcină în viitor, dorind să afle ce trebuie să facă dacă în pântece îi va crește un bebeluș.

Ioana Ginghină are o singură fiică pe nume Ruxandra Papadopol.

Ioana Ginghină a vorbit despre o posibilă sarcină! Ce recomandă actrița celor care doresc să aibă sănătatea în regulă

”Înainte de programare mi-am făcut o lista cu întrebările pe care aș vrea să le discut cu medicul la începutul vizitei și pentru asta am google-it puțin și mi-am făcut o idee cam ce aș vrea să urmăresc, anul acesta. De exemplu, care este starea mea de sănătate și ce ar trebui să fac dacă îmi doresc o sarcină”, a povestit Ioana Ginghină pe blogul său, potrivit Cancan.

De asemenea, Ioana Ginghină susține că orice femeie ar trebui să meargă la un control medical, măcar pentru a se asigura că totul este în regulă.

”Am ales să scriu despre aceasta experiență pentru că știu că noi, femeile, ne cam neglijăm sănătatea și mergem la medic, numai când avem o problemă. Știți că nu este bine să procedăm așa, căci s-ar putea să fie târziu sau prea târziu în anumite cazuri”, a mai scris actriţă.

Ioana Ginghină a vorbit despre o posibilă sarcină! Ioana Ginghină, adevărul despre divorţ

În cadrul unui interviu, Ioana Ginghină a mărturisit că divorţul a schimbat-o şi a făcut-o să conştientizeze anumite lucruri pe care le ignorase până atunci.

Actriţa povesteşte faptul că în acest moment se simte mult mai liberă şi are mult mai mult timp pentru ea. În plus, Ioana Ginghină şi-a reluat activităţi care cândva îi făceau plăcere şi a redescoperit frumuseţea timpului petrecut alături de prieteni în vacanţe.

„Eu când am ales să vorbesc despre divorţ era deja după un an de când noi discutam, deja lucrurile erau clare. Nu a fost cu scandal, nici măcar când era o perioadă de criză. Viaţa mea e refăcută, sunt ok, sunt bine. De-a lungul acestui proces am descoperit multe lucruri. Am mai mult timp pentru mine, pentru că copilul este şi la tată, am început să fac cursuri de dezvoltare personală, ies mai mult, merg în vacanţă cu prietenii. Am şi afacerea mea, am avut o perioadă foarte bună şi financiar”, a spus Ioana Ginghină la Antena 1.

Publicat: 21 Feb. 2020, 09:54 Vedete
Pe aceeași temă