Ioana Filimon a ieșit la vânătoarea de reduceri îmbrăcată într-o haină de blană de sute de euro

Publicat: 23 Jan. 2021, 20:06 Vedete

Ioana Filimon a vânat reducerile din magazinele cu haine! CIAO.ro vă prezintă imagini recente cu fosta vedetă de la Ferma, în timp ce a luat la picior fiecare magazin dintr-un mall din Capitală, îmbrăcată cu o haină de blană extrem de scumpă. 

Ioana Filimon a luat la pas magazinele cu reduceri

Este ianuarie și la mai toate magazinele sunt reduceri considerabile de prețuri, așa că dacă ai niscaiva bănuți poți să-ți achiziționezi lucruri drăguțe la sume rezonabile. Așa a făcut, se pare, și Ioana Filimon! Vedeta, îmbrăcată cu o haină de blană pe care a asortat-o cu un costum deschis la culoare, format din bluză și pantaloni, și o pereche de ghete, a luat la picior fiecare magazin care avea promoții.

După câteva ore de vânat reducerile, Ioana Filimon n-a plecat cu mână goală din mall, ci cu multe pungi cu diverse haine pe care a reușit să le cumpere la preț redus, sesiunea de shopping fiind astfel una de succes.

Ioana Filimon, bătută și înșelată!

În cadrul unui interviu, celebrul model a povestit că, din nefericire a simțit pe pielea ei ce înseamnă să fii agresat fizic. Vedeta a povestit că a fost bătută de unul dintre partenerii ei, dar în acelați timp explică faptul că nu înțelege de ce bărbatul a recurs la acest gest, pentru că nu avea niciun motiv să facă acele lucruri îngrozitoare.

„Nu accept ca un bărbat să agreseze o femeie, dar și eu am avut parte de asta. Eu nu am reacționat că nu am conștientizat că mi se întâmplă mie. El nu a avut niciodată un motiv întemeiat. O femeie nu merită să fie bătută sau agresată verbal”, a declarat Ioana Filimon la o emisiune tv.

 

 

Publicat: 23 Jan. 2021, 20:06 Vedete
Pe aceeași temă