Ioana Filimon a coborât ștacheta! S-a lăsat agățată de un chelner, după ce în trecut învârtea milionarii pe degete

Publicat: 09 sept. 2020, 21:29 Autor: ileana.ghinea Vedete

Fac ce fac starletele noastre și ajung pe litoral, „stupul” distracție zilele acestea. După ce ieri povesteam despre „Brigada” Bombă Loredana Chivu – Simona Trașcă, astăzi a venit vremea să discutăm despre Ioana Filimon…

Paparazi CIAO.RO au surprins imagini în care vedem o altă Ioana Filimon, față de ce ne arăta anul trecut, atunci când poza fericită lângă un afacerist turc, milionarul Cengiz Şıklaroğlu.

La prima vedere, bruneta pare că s-a transformat în copia Marinelei Nițu, fosta iubită a lui Miron Cozma. De aici probabil că i se trag și insuccesele la capitolul amoros. I-a scăzut mult cota brunetei pentru că, așa cum ne arată și imaginile, singurii masculi care au băgat-o în seamă pe Filimon a fost un chelner și un individ total lipsit de importanță. Nici măcar ecoul apariției la „Ferma vedetelor” pare să nu mai facă vreun leu, Ioana Filimon a ieșit pe linie moartă. Domnița fotomodel, așa cum se prezintă, a încercat să întâlnească peștișorul auriu, doar că el se lasă greu.

Toamna anului trecut a fost „pictată” total diferit pentru brunetă. Atunci, Filimon se afla în plin scandal cu iubitul de la vremea respectivă, afaceristul turc Cengiz Şıklaroğlu. După ce, în primă fază, la urechile noastre a ajuns cumplita veste că românca noastră a fost sechestrată și abuzată de bărbat, acesta a venit cu declarații de toată jena.

De fapt, motivul separării despre care el spunea că s-a întâmplat fără scandal, a fost un material video în care iubita lui apărea împreună cu doi bărbați în ceva ipostaze demne de filmele pentru adulți.

„Cred că este o fată bună. Eu am 36 de ani și îmi doresc să mă căsătoresc și să am un copil. Am nevoie de o familie. Cred că Ioana este potrivită pentru că o iubesc… Ioana are chip de înger, dar, de fapt, este o diavoliță! Am primit un video cu ea în timp ce se iubește cu doi bărbați. Sunt foarte îngrijorat și stupefiat. Vreau să uit trecutul Ioanei, dar imaginile cu sexul în grup nu se pot uita ușor. Acest video e făcut în urmă cu ceva timp, din vremea «Ferma». Urăsc și vreau să termin definitiv această relație”, a declarat milionarul Cengiz Şıklaroğlu.

Mai mult decât atât, omul de afaceri completa, la vremea respectivă: „O să depun plângere penală împotriva Ioanei pentru că mi-a luat banii și inelul. Este o mincinoasă și trebuie să plătească pentru ce a făcut. Iar firmele care vor cumpăra inelul de la Ioana, dacă ea are de gând să-l vândă, o să le acționez în judecată pentru furt. Inelul pe care am dat 27.000 de dolari îmi aparține. Îi fac plângere la Poliție fiindcă trebuie să răspundă în fața legii pentru furt”.

Numele ex-ului Ioanei Filimon a apărut zilele trecute în presa din România după ce acesta și-a petrecut weekend-ul cu… Bianca Drăgușanu. Proaspăt despărțită de Alex Bodi, Bianca și-a „plâns” amarul pe umărul afaceristului, o cunoștință mai veche. Cum o știm pe Bianca, putem să spunem atât… TO BE CONTINUED!

Ufff… Încurcate sunt căile showbiz-ului românesc și toate ajung la conturile de milioane de euro ale afaceriștilor din lumea întreagă.

Publicat: 09 sept. 2020, 21:29 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă