Interviul VIRAL cu soția unui ieșean care a murit după ce a băut spirt contrafăcut! „Beau și eu, dar numai «Mona», vodka e apă, iar romul colorant”

Publicat: 05 mai 2020, 11:43 Autor: Andreea Voicu Arhiva

N-ai fi crezut vreodată în viață! Interviul cu soția unui ieșean care a murit după ce a băut spirt contrafăcut a povestit, cu zâmbetul pe buze, că și ea consumă această ”băutură miraculoasă”.

Potrivit BZI.ro, în comuna Stolniceni-Prăjescu, pare-se că oamenii sunt mai ”obișnuiți” cu consumul de spirt, dar cine ar fi crezut că e contrafăcut și te-ar putea ucide precum otrava?

Soția unuia dintre ieșenii morți a povestit, într-un interviu care a devenit imediat viral, cu zâmbetul pe buze, că a scăpat, măcar ea, cu viață, după ce a băut „poțiunea”. În ziua încare soțul ei a băut spirtul cumpărat, femeia a avut mai mult ”noroc”, și a consumat vin, apoi a adormit în ”porumbar”.

Agafia, soția ieșeanului mort, a povestit rânjind că soțul ei consuma de ani de zile spirt. Iar…”vodka e apă chioară, romul colorant”.

„El a băut spirt în ziua aia…Sante…nu Mona. De când e cu boala asta în țară, Mona s-a terminat. Nu mai este la magazin, gata. În sat au adus ceva, «Sante» parcă scria pe sticlă. De ăla a băut soțul. Eu în ziua aia am băut vin. M-am dus la magazin și pe el l-am lăsat acasă. Am băut vin și după m-am culcat în porumbar. Cât am dormit eu, el a murit”, a spus văduva cu zâmbetul pe buze.

„Ce să spun, nu trebuie să bei spirt, dar vodka e apă chioară, romul colorant, spirtul e bun. Bei un pahar și pleci la muncă. Eu dacă beau, beau numai Mona”, a spus râzând femeia.

Pare-se că băutura se împletește ”bine” cu munca: „Eu am scăpat. Puteam să beau și eu atunci… N-am băut. Tre să mai iei câte un pahar când muncești. Nu se poate altfel… Eu spirt gol n-am băut niciodată… Am făcut cu suc, cu apă, jumate-jumate. Altfel nu…”, a completat femeia.

Publicat: 05 mai 2020, 11:43 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă