Mihaela Bărluțiu lasă secretele la ușă – „Nicole” din „Lacrimi de iubire”, totul despre viața de mămică și o posibilă revenire în lumea filmelor: „Sunt open pentru orice rol”

Publicat: 22 iul. 2021, 21:15 Autor: ramona.danciulescu Vedete

În urmă cu 15 ani, era idolul tuturor adolescentelor! Timpul a trecut, dar ea a rămas la fel de frumoasă și sexy, chiar dacă a devenit mămică de două ori. CIAO.RO a stat de vorbă cu îndrăgita Nicole Varlam din „Lacrimi de iubire”, pe numele său real Mihaela Bărluțiu și a aflat cum este viața cu doi copii, dar să dacă îi lipsește perioada filmărilor și dacă ar mai fi dispusă, vreodată, să joace într-o telenovelă.

Mihaela Bărluțiu a fost una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi și chiar și la 15 ani de când s-au încheiat filmările telenovelei „Lacrimi de iubire”, numele ei continuă să fie pe buzele celor care au simpatizat-o încă de la primul episod al producției românești, dar și puțin mai târziu, în „Iubire ca în filme”.

CIAO.RO a stat de vorbă cu „Nicole Varlam” și a aflat ce mai face, cum e viața de mămică, dar și dacă își mai dorește să se reîntoarcă pe platourile de filmare.

Astfel, noi am aflat că Mihaela Bărluțiu este dornică de a juca din nou într-un film și chiar este foarte deschisă pentru orice rol. Îndrăgita actriță ne-a mărturisit că i s-a schimbat viața foarte mult, în momentul în care a ajuns în Los Angeles și că, în ciuda anilor care au trecut, încă primește mesaje frumoase din partea fanilor.

Mihaela Bărluțiu, în rolul „Nicole” din „Lacrimi de iubire” / Sursă foto: arhivă

„Viata mea s-a schimbat foarte mult, pentru că eu însămi am avut schimbări majore. Am început o a doua viață în momentul în care am ajuns în Los Angeles. Îmi este dor de tot, până și de oboseala care se acumulase după 12 ore de filmări. Sunt deschisă pentru orice rol. Chiar îmi este foarte dor”, a spus Mihaela, pentru CIAO.RO. „M-am maturizat mult, sunt mai responsabilă și am devenit mamă. Te schimbi fără să realizezi. 

Am fost foarte apreciată în perioada filmărilor și încă sunt. Încă primesc mesaje frumoase din partea fanilor mei și îmi este foarte drag să păstrez legătura cu ei”, a mai punctat frumoasa actriță.

CITEȘTE ȘI – Exclusiv| Nicoleta Luciu, în costum de baie! Cum se întreține actrița: “Îmi fac scrub din cafea cu ulei de măsline pentru…”

Cum a decis Mihaela Bărluțiu să părăsească România, pentru a locui în Los Angeles

În urmă cu mulți ani, Mihaela Bărluțiu a mers într-o vacanță și a decis că viața ei trebuie să-și schimbe direcția. Astfel, cunoscuta actriță a rămas în Los Angeles, acolo unde a și dezvoltat o afacere foarte productivă, alături de soțul ei.

„S-a întâmplat pur și simplu. A fost, de fapt, o vacanță plănuită și după o lună m-am decis să rămân acolo. Viața noastră de familie este ca a oricărei alte familii. Ne simțim foarte bine împreună. Bineînțeles, consider că o familie este foarte puternică atunci când toată lumea lucrează împreună. O familie se întreține cu foarte multă iubire, dar și cu respect. Altfel, nu se poate numi familie. Afacerea ne merge foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu. Muncim cu inima deschisă și primim de la Univers exact ceea ce ne dorim. Avem foarte multe proiecte și în România, însă suntem la început de drum, dar pe drumul cel bun”, a mai povestit cunoscuta actriță.

Mihaela Bărluțiu, alături de cele două fiice / Sursă foto: Facebook

„Rebela Nicole” își mai dorește un copil

În încheiere, „Nicole” ne-a povestit că fiicele sale iubesc atât de mult România, încât i-au propus atât ei, cât și soțului său, să se mute la noi în țară. Despre fetițele ei, Mihaela Bărluțiu ne-a mai povestit că sunt diferite și că fiecare dintre ele are propria personalitate. De asemenea, simpatica actriță ne-a mai mărturisit că atât ea, cât și soțul său, se străduiesc să le arate mereu calea cea bună.

„Fetițele mele sunt foarte bine. Le aducem în fiecare vară în România, unde le place foarte mult. Chiar ne-au propus să ne mutăm aici. Este din ce în ce mai greu să fii mămică, Nicole devine adolescentă și apar probleme, iar Jasmine are o personalitate diferită. Avem copii foarte buni și încercăm să îi îndrumăm cum putem noi mai bine. 

Îmi doresc să mai facem un copil, doar că deocamdată vreau să mai aștept. Am doar 32 de ani, am tot timpul din lume”, a conchis Mihaela.

Publicat: 22 iul. 2021, 21:15 Autor: ramona.danciulescu Vedete
Pe aceeași temă