”Înțepături” între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu: „Și eu sunt geloasă pe mine”

Publicat: 29 Jun. 2021, 09:20 Vedete

Noi ”înțepături” între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu! Cele două dive duc mai departe ”războiul” și de data aceasta subiectul este legat de frumusețe!

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu nu par a se înțelege prea bine. Ultimele ”înțepături” au legătură cu frumusețea. Fosta parteneră și actuala lui Gabi Bădălău se află într-o zonă de ”conflict”, iar de data aceasta, bruneta a ieșit la ”atac”. Claudia, în cadrul unui interviu, a fost ironică la adresa blondinei, făcând referire la operațiile estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

„Și eu sunt geloasă pe mine, pe frumusețea mea naturală (n.r. dacă este Bianca Drăgușanu geloasă pe ea). Habar nu am dacă este, dar știți vorba aceea, ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

„Nu am un nas foarte mic, nu am nici buzele subțiri, dar nici proeminente, am o dantură perfectă, nu am riduri, contează și gena pentru că am o mamă foarte frumoasă. Cred că și aceste intervenții au rolul lor și dacă vrei să le faci, să le faci după o anumită vârstă, nu de la 18 ani, 20, 25 și 30. Cu cât amânăm mai mult acest lucru, cu atât e mai bine”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrăşcanu a dat detalii neaşteptate despre relaţia cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, ce declaraţii i-a făcut fostul său soţ, deşi acesta se află într-o relaţie cu Bianca Drăguşanu.

„M-aș fi bucurat să vă spună el public tot, că tot îi place să expună. Mi-aș fi dorit să vină, tot public și să spună ceea ce mi-a spus între patru ochi acum câteva săptămâni bune. Ce fel de om sunt, ce mamă minunată, ce soție am fost, că regretă, că îi pare rău că m-a chinuit atât de mult și mi-aș fi dorit să iasă public și să spună acest lucru, să spună și în instanță. Nu cred că era nevoie să vin cu probe sau altceva, dar știe foarte bine. Ce frumos ar fi fost să vină să spună public, s-ar fi așezat lucrurile dacă ar fi făcut asta”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video

Publicat: 29 Jun. 2021, 09:20 Vedete
Pe aceeași temă