Întâlnire neașteptată: Alex Bodi, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, în public: ”Stai, fă, la masă! Te distrug, ascultă bine la mine”

Publicat: 28 May. 2021, 11:24 Vedete

O întâlnire neașteptată a avut loc pe plaiurile bucureștene între Alex Bodi, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu! Celebra blondină și bărbatul din Mediaș au dat ochi în ochi într-un local din zona de nord a Capitalei, iar atunci au sărit scântei!

Tensiuni, scântei și discuții pe care nu mulți le-au înțeles! A avut loc o întâlnire absolut neașteptată în public, la un restaurant celebru din zona de nord a Capitalei, între frumoasa Bianca Drăgușanu, Alex Bodi, fostul ei soț, dar și Gabi Bădălău, actualul partener de viață. Se anunță o ”încăierare” în media? Discuția dintre cei trei este incredibilă și nici gesturile nu sunt departe de acest lucru!

CANCAN a arătat în exclusivitate o întâlnire de gradul zero între cei trei, dar și discuțiile halucinante. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, fostul partener al Claudiei Pătrășcanu, luau liniștiți prânzul la un restaurant din Herăstrău când, deodată, s-au ”trezit” cu Alex Bodi în fața lor, după ce în urmă cu ceva timp bărbatul a fost zărit în timp ce trăgea de portiera mașinii Biancăi.

Conform surselor, Gabi Bădălău chiar l-ar fi invitat să rămână și el la masă, alături de cei doi, pentru ca Bianca și Alex să își rezolve problemele, însă reacția a fost neașteptată: „Fratele meu, stai la masă, calmează-te, să bem un pahar de vin. Voi, dacă aveți chestiuni nerezolvate, poate ar trebui să le rezolvați”, i-ar fi spus Gabi.

Alex Bodi a reacționat: „Te distrug, Bianca, te distrug, o să arăt tuturor cine ești tu cu adevărat. De ce îmi spuneai că Gabi este în depresie și plânge după tine, că nu vrei să mai fii cu el, că nu știi ce simți. De ce ai jucat la două capete?”.

Gabi Bădălău, reacție neașteptată către Bianca Drăgușanu

Apoi, când Bianca a vrut să iasă din restaurant, Gabi Bădălău ar fi avut o reacție incredibilă: ”Stai, fă, la masă, unde pleci?”.

“Cum poți să spui prin oraș că îmi faci plângere penală? Cu ce te-am hărțuit eu pe tine? Gabi știe de câte ori m-ai sunat? De câte ori mi-ai trimis mesaje? Cum ne-am întâlnit pentru că îmi spuneai unde ești? Că am stabilit amândoi că o luăm treptat și vedem dacă rezultă ceva din asta? Cum poți să minți cu atâta nerușinare”, i-ar fi reproșat Bodi fostei soții.

Gabi Bădălău ar fi continuat: „Bianca acum e femeia mea, ne iubim, suntem împreună, ce a fost, a fost”.

Pentru Cancan, Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu s-ar fi întâmplat nimic bizar în public, când au fost surprinși: „Totul este bine, nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun. Oricum, nu mă interesează ce crede lumea sau subiectul de nicio culoare și de niciun fCel. Nu mă interesează să mai vorbesc despre asta și oricum se interpretează totul. Eu sunt bine. Nu am înțeles nimic din conversația de la masă. Ce am înțeles, la final, este că (Bodi, n.r.) vrea să mă distrugă și atât. Eu sunt fericită, am o relație, sunt exact cum vreau să fiu și nu mai vreau să tulbur liniștea cu nimic”.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 28 May. 2021, 11:24 Vedete
Pe aceeași temă