Informaţiile care aruncă în aer toată ancheta din cazul Caracal. Bunicul Luizei Melencu, suspectat că şi-a ucis nepoata

Publicat: 03 Feb. 2020, 14:22 News
Informaţiile care aruncă în aer toată ancheta din cazul Caracal. Bunicul Luizei Melencu, suspectat că şi-a ucis nepoata

Ies la iveală noi amănunte din ancheta de la Caracal! După dispariţia Luizei Melencu se pare că bunicul acesteia ar fi fost printre suspecţii principali. Acesta s-a încurcat în câteva declaraţii şi a picat testul cu detectorul de minciuni.

Oamenii legii l-au considerat suspect încă de la bun început pe …bunicul Luizei Melencu! Bătrânul a povestit cum polițiștii i-au scotocit prin curte, căutând indicii și probe care să-i ajute în rezolvarea cazului.

Suspiciunile asupra bătrânului au pornit de la faptul că bunicul Luizei Melencu a dat două declaraţii diferite în fața anchetatorilor. Prima dată, acesta a spus că a văzut-o ultima oară pe Luiza stând în fața televizorului. Ulterior, bunicul a revenit, afirmând că nepoata sa se afla cu mai mulţi prieteni la barul din sat.

„Eu am fost la pescuit în ziua respectivă, am stat de vorba de două ori cu Luiza. Am dat două declaraţii şi nu a corespuns ora şi locul unde mă aflam. M-am încurcat un pic după o noapte nedormită. A fost o eroare de ore, atât!”, a povestit bunicul Melencu la RTV.

Bătrânul a fost supus și unui test poligraf, pe care l-a picat! Faptul că a ieșit negativ a adâncit și mai mult suspiciunea polițiștilor. Anchetatorii au ales o pistă greșită și nu au aflat adevărul până când Gheorghe Dinca nu a fost demascat chiar de a doua sa victimă.

Publicat: 03 Feb. 2020, 14:22 News
Pe aceeași temă