Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Medicii spun că doar o minune o mai poate salva

Publicat: 15 May. 2020, 11:20 News
Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Medicii spun că doar o minune o mai poate salva

Cadrele medicale de la spitalul din Iași unde este internată mezzosoprana Maria Macsim Nicoară încă de luni, au declarat că starea de sănătate a acesteia este gravă, șansele de supraviețuire fiind unele destul de mici.

După mai multe zile de comă, starea mezzosopranei Maria Maxim Nicoară se tot înrăutățește. Surse medicale au precizat că organele femeii încep să cedeze, iar acest lucru este extrem de grav. Mezzosoprana se afla într-o comă de gradul patru, iar șansele sale de supraviețuire sunt extrem de mici, după spusele medicilor.

Între timp oamenii legii verifică povestea soțului acesteia, cunoscutul pianist Codrin Nicoară care a declarat că și-a găsit partenera de viață la baza scărilor inconştientă.

Bărbatul este principalul suspect într-un dosar deschis sub acțiunea de săvârșire de omor fiind suspectat de polițiști și pentru faptul că a târât trupul soției care se lupta pentru viața sa într-una dintre camere unde a lăsat-o să se chinuie.

Mai mult decât atât se pare că pianistul și-a lăsat soția să agonizeze pe un pat mai bine de 8 ore până când soacra mezzosopranei a apelat serviciul de urgență 112 și a chemat o Ambulanță.

Cum s-a întâmplat tragedia

După ce ar fi căzut pe scări și ar fi fost ajutată de soț să ajungă în pat, mezzosoprana i-ar fi spus acestuia de mai multe ori că se simte rău. Codrin Nicoară ar fi supravegheat-o, iar spre dimineață și-a sunat mama, care este medic, pentru a-și da o părere. Când mama lui Codrin Nicoară a ajuns în vila din Aroneanu, starea de sănătate a Mariei Macsim Nicoară era critică. Atunci a sunat la 112 și a cerut ajutor. Codrin Nicoară ar fi precizat că nu și-a dat seama de gravitatea situației, de aceea nu a sunat după ajutor mai repede. Codrin Nicoară a crezut că soția sa nu s-a lovit prea tare în urma căzăturii și a crezut că se simte rău din cauză că a consumat alcool.

 

Publicat: 15 May. 2020, 11:20 News
Pe aceeași temă