Informatie-soc! Telefonul Luizei Melencu a fost folosit miercuri noaptea

Publicat: 15 Aug. 2019, 17:04 News 3
Informatie-soc! Telefonul Luizei Melencu a fost folosit miercuri noaptea

O informatie de ultim moment vine si arunca in aer tot cazul Caracal. Se pare ca telefonul una dintre victimele lui Gheorghe Dinca a fost folosit.

 

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Telefonul uneia dintre victimele monstrului de la Caracal a fost folosit cu putin timp in urma. Este viorba de Luiza Melencu, prima dintre victimele monstrului de la Caracal

O colega a Luizei a spus ca telefonul cineva a folosit telefonul Luizei azi-noapte, potrivit Antena 3.

Sursa citata a dezvaluit ca cea care este colega Luizei a spus ca telefonul acesteia a fost folosit azi-noapte, la ora 00:56. Persoana la care se afla telefonul a iesit din grupul de WhatsApp in care se aflau toti colegii de clasa ai Luizei. Familia Luizei a fost anuntata.

”A sunat o prietena a Luizei. Avea si un cont pe WhatApp si pana acum a fost activ contul, iar de aseara, de la ora 1,00, i-a sters contul. (n. red. – bunicul se refera la faptul ca la ora respectiva apare ca Luiza a iesit din acel grup) (…) Iarasi e ceva ciudat, pentru ca ei n-au gasit… Avea doua cartele, una de Romtelecom, si mai avea o cartela de Orange, pare-mi-se. Azi-noapte, ne-au alertat niste colege de-ale ei. Au zis, domnule, cum… Inseamna ca telefonul l-a folosit cineva, s-a folosit de el, si incepand de azi, de la ora 1.00 nu mai e activ. (…) am dat telefon procurorului de la Craiova, ca ne-a lasat cineva un telefon, si am dat telefon acolo si au luat legatura cu fata asta“, a declarat bunicul fetei.

Publicat: 15 Aug. 2019, 17:04 News 3
Pe aceeași temă