Îndrăgitul părinte Vasile Ioana s-a îmbolnăvit de Covid! Respiră greu, dar a transmis un mesaj de speranță

Publicat: 08 Oct. 2021, 13:04 General

Îndrăgitul părinte Vasile Ioana, de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, s-a infectat cu Covid! Simptomele sunt destul de grave, dar și-a găsit putere pentru a transmite un mesaj de speranță. 

Unul dintre cei mai iubiți preoți din România trece prin clipe dificile după ce s-a infectat cu Covid. Anunțul trist l-a făcut prin intermediul rețelelor de socializare.

Îndrăgitul părinte Vasile Ioana s-a îmbolnăvit de Covid

Sunt izolat departe de București, în casa bunicilor unde am crescut, pentru că sunt bolnav, am COVID. Vreau să vă trimit de aici un mesaj de încurajare și speranță. Puteți să treceți prin această boală fără să ajungeți la spital.

Știința și credința ajută omul să se vindece! Nu vă speriați! În momentul în care aveți ”bateria” de tratament prescrisă de medic acasă deja, știți că vezi lua tratamentul imediat ce sunteți bolnav, aveți o pace în suflet! Nu vă temeți de nimic! Dumnezeu nu ne lasă! De aceea, consider că e esențial să avem credință în Dumnezeu și să luăm Sfintele Taine din iubirea lui Dumnezeu, el nu ne lasă! Trebuie doar să îi cerem ajutorul! Rugăciune, credință și medicație de la medic. Toate acestea vă vor vindeca”, a transmis părintele.

Simptomele lui nu sunt deloc ușoare, și acuză inclusiv probleme de respirație. Cu toate astea, sfătuiește toți credincioșii să aibă încredere atât în Dummnezeu, cât și în doctori.

Respiră greu, dar a transmis un mesaj de speranță

Eu sunt la jumătate, am uneori dificultăți de respirație, mai transpir, însă am speranță că Dumnezeu nu mă părăsește! Dumnezeu este cu mine, Dumnezeu ne ajută să trecem prin boală, dar nu trebuie să fim indolenți! Indolența a umplut spitalele! Indolența noastră, nepăsarea noastră și neatenția noastră!
Rețineți! Medicul vă va prescrie antiviral, antibiotic, antitermic, anticoagulant și întărirea sistemului imunitar prin vitamina C, vitamina D, zinc, coercitină și așa mai departe. Nu uitați! Știința și credința ne vor vindeca împreună! Acestea nu se exclud. Amândouă ne ajută să ne vindecăm sufletește și trupește.

Vă voi mai da și zilele următoare vești de aici, voi face un jurnal cum trec eu prin COVID.

În momentul de față, am momente în care am puseuri de temperatură, dar îmi iau tratamentul și mă simt bine. Nu îmi este frică. Știu că Dumnezeu este cu mine și îmbin știința medicală cu credința în Dumnezeu. Am nădejde că Dumnezeu mă va duce înapoi în biserica mea”, a povestit părintele Vasile Ioana.

Publicat: 08 Oct. 2021, 13:04 General
Pe aceeași temă