Incredibil! Cu cine a fost confundată Anamaria Prodan într-un bar din Londra și ce reacție a avut

Publicat: 13 Jan. 2020, 15:02 Vedete

Vă vine să credeți sau nu, dar impresara numărul unu Anamaria Prodan a avut parte de un moment incredibil într-un restaurant din Londra.

O situație bizară și șocantă a avut loc în viața sexy-impresarei Anamaria Prodan. Aceasta a fost confundată cu o prostituată de către doi bărbați care au intrat în restaurantul din Londra.

În acel moment, impresara Anamaria Prodan se afla la masă cu unul dintre cei mai importanți agenți români ai momentului. Întâmplarea a avut loc în 2015, când a intermediat transferul grecului Georgios Samaras (34 de ani) de la West Bromwich Albion la Al-Hilal, potrivit GSP.

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos.

Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele.

Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, a povestit Anamaria Prodan, la GSP Live.

În urmă cu un an, în ianuarie 2019, Anamaria Prodan a mers la biserică: „Cel mai mult m-a durut când Gazeta Sporturilor m-a făcut prostituată”.

Publicat: 13 Jan. 2020, 15:02 Vedete
Pe aceeași temă