Incredibil! Ce s-a întâmplat la o nuntă din Anglia, chiar în mijlocul petrecerii! Oamenii au rămas cu gura căscată

Publicat: 19 Jan. 2021, 10:58 Arhiva

Nunta reprezintă un eveniment extrem de important pentru cuplul care își dorește să treacă la pasul următor. Iar organizarea din spatele unei nunți și a unei petreceri cu foarte mulți invitați este, cu adevărat, o muncă titanică. Dar, până la urmă, ce e o nuntă fără surprize?

Charlene Mghee, din Northumberland, l-a ajutat pe fratele ei, Antoni Kerr, să-i propună logodnicei sale, într-un plan gândit romantic, să-i fie soție, moment care a și fost surprins în videoclip. După ce mireasa a aruncat buchetul, iar tânăra în rochie albastră l-a prins, tradițional vorbind, cea care prinde buchetul urmează să se căsătorească. Și e cât se poate de adevărat, căci Rebecca Stafford a fost cerută în căsătorie chiar la nuntă! Cererea în căsătorie a fost plănuită din timp, luându-le timp de un an.

”Charlene tocmai m-a apucat de mână și m-a condus departe, habar n-aveam ce se întâmplă. A pus mâna pe umărul meu, l-am văzut în genunchi și am zis ”da” chiar înainte să întrebe orice altceva. Nu credeam că o să se întâmple, deși îmi făcusem aluzii ca orice fată, îmi spunea că el nu vrea să se căsătorească, dar acum cred că era momentul”, a spus Rebecca, potrivit The Sun.

Un bărbat a făcut nunta cu aleasa inimii, dar nu îi apare niciodată chipul în filmulețe și fotografii

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, care este acuzat că i-a înșelat pe britanici și pe americani, a făcut nunta cu aleasa inimii sale. Este vorba despre Maksim Yakubets, cyber-criminalul care s-a însurat cu fiica unui ofițer pensionat foarte respectat. Tatăl fetei a lucrat în securitate la cabinetul lui Vladimir Putin. Fastuoasa nuntă a costat nu mai puțin de 250.000 de lire sterline, scrie publicația The Sun.

Bărbatul a lucrat cu RFSS – Russian Federal Security Service (Serviciul de Securitate Federală din Rusia) încă din anul 2017. Tânărul este acuzat că a folosit viruși pe calculatoarele britanicilor și celor din SUA pentru a fura milioane de lire sterline. În imaginile filmate la nunta sa cu aleasa inimii, Maksim Yakubets poate fi observat doar de la spate. Fața sa nu apare niciodată în videoclipurile de la nuntă, dar nici în fotografii. Soția lui, Alyona Benderskaya, este fiica fostului ofițer Eduard Bendersky.

Sursă foto: capturi video video The Sun

Publicat: 19 Jan. 2021, 10:58 Arhiva
Pe aceeași temă