Halucinant! Un bărbat a făcut nunta cu aleasa inimii, dar nu îi apare niciodată chipul în filmulețe și fotografii. Motivul te va șoca

Publicat: 13 Dec. 2019, 11:25 Life

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, care este acuzat că i-a înșelat pe britanici și pe americani, a făcut nunta cu aleasa inimii sale.

Este vorba despre Maksim Yakubets, cyber-criminalul care s-a însurat cu fiica unui ofițer pensionat foarte respectat. Tatăl fetei a lucrat în securitate la cabinetul lui Vladimir Putin.

Fastuoasa nuntă a costat nu mai puțin de 250.000 de lire sterline, scrie publicația The Sun.

Însă, pe capul tânărului de 32 de ani, Maksim Yakubets, s-a pus un pariu de 5 milioane de lire sterline. Acest lucru s-a întâmplat săptămâna trecută. El este cel mai mare criminal online.

Bărbatul, un hacker periculos – Nu apare deloc în fotografiile și videoclipurile de la nunta sa

Bărbatul a lucrat cu RFSS – Russian Federal Security Service (Serviciul de Securitate Federală din Rusia) încă din anul 2017. Tânărul este acuzat că a folosit viruși pe calculatoarele britanicilor și celor din SUA pentru a fura milioane de lire sterline.

În imaginile filmate la nunta sa cu aleasa inimii, Maksim Yakubets poate fi observat doar de la spate.

Fața sa nu apare niciodată în videoclipurile de la nuntă, dar nici în fotografii. Soția lui, Alyona Benderskaya, este fiica fostului ofițer Eduard Bendersky.

Viața cyber-criminalului este descrisă ca fiind ”flamboaiantă și extravagantă” – conform spuselor lui Rob Jones, directorul Agenției Naționale de Crimă.

Bărbatul a atacat online peste 300 de firme din Marea Britanie și alte 42 de țări, conform sursei citate anterior.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 13 Dec. 2019, 11:25 Life
Pe aceeași temă