Încă o vedetă PRO TV este infectată cu coronavirus

Publicat: 04 ian. 2021, 12:29 Autor: Elena Vedete
Încă o vedetă PRO TV este infectată cu coronavirus

După ce mai multe vedete ale postului de televiziune PRO TV au fost infectate cu coronavirus, precum Andreea Esca, Andi Moisescu și Neti Sandu, a venit rândul unui alt prezentator celebru de la același post.

Gabriel Coveșeanu, care a anunțat chiar în această dimineață că are coronavirus. Cove a intrat în direct în emisiunea ”Vorbește lumea”, alături de co-prezentatoare lui, Adela Popescu, unde a glumit pe seama stării lui de sănătate.

“De ce mi-a fost teamă, de-asta n-am scăpat. Mi-a fost teamă că mă apuc de sport și de 6-7 zile, abdomene, genoflexiuni…”, a spus Cove, potrivit Huff.ro.

Iar răspunsul Adelei Popescu a fost unul pe măsură. “Micuțule, noroc că nu ține izolarea asta mai mult, că te apucai și de citit”, i-a spus coprezentatoarea emisiunii “Vorbește Lumea” de la PRO TV.

Gabriel Coveșeanu este prezentator TV și actor la teatrul “Ion Creanga”. Actorul a cunoscut celebritatea la începutul anilor 2000, când a fost angajat ca asistent al Andreei Marin, la celebra emisiunea „Surprize, Surprize”.

Publicat: 04 ian. 2021, 12:29 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă