Încă o despărţire cutremură lumea showbiz-ului! Miley Cyrus s-a despărţit de iubitul ei

Publicat: 14 Aug. 2020, 15:10 Vedete
Încă o despărţire cutremură lumea showbiz-ului! Miley Cyrus s-a despărţit de iubitul ei

Miley Cyrus și Cody Simpson s-au despărțit. O sursă apropiată celor doi a dezvăluit acest lucru pentru publicația ET. De asemenea, despărțirea s-ar fi produs acum câteva săptămâni, însă nu se știe care ar fi motivul.

Fanii sunt de părere că Miley Cyrus a făcut aluzie la ruptura dintre ea și Cody Simpson într-o postare de pe Instagram de săptămâna aceasta.

Miley Cyrus și Cody Simpson sunt împreună din octombrie 2019, după scurta idilă a cântăreței cu Kaitlynn Carter. În august, anul trecut, Miley Cyrus s-a despărțit de cel care îi era soț atunci, actorul Liam Hemsworth. Divorțul celor doi a fost finalizat în luna ianuarie.

O sursă a declarat pentru ET la începutul acestei luni că „divorțul de Liam și noua ei relație cu Cody au reprezentat pentru Miley un amalgam de schimbări, însă, aceasta a reușit să facă față provocărilor datorită felului ei de a fi” și l-a descris pe Cody Simpson ca fiind „foarte amuzant și un bun prieten pentru Miley”.

„Totul a început cu doi prieteni care se susțineau reciproc într-o perioadă dificilă, după care relația lor a înflorit în ceva mai mult. Relația lor a fost neașteptată și a devenit semnificativă foarte repede, iar ea nu putea să fie mai fericită de atât. Ei sunt foarte pasionați atunci când vine vorba de muzica lor și acesta este lucrul care i-a unit”, a declarat sursa.

Miley Cyrus și Cody Simpson au stat în izolare împreună

Miley Cyrus și Cody Simpson au petrecut perioada de izolare în contextul pandemiei de coronavirus împreună și publică periodic clipuri video și poze cu ei doi pe rețelele sociale.

Ultima postare a lui Miley Cyrus cu Cody Simpson a fost pe 3 aprilie, când aceasta l-a avut invitat în talk-show-ul ei de pe Instagram, numit Bright Minded. Ultima postare a lui Cody Simpson cu artista a fost pe data de 14 aprilie.

Miley Cyrus, relaţie tumultoasă cu fostul soţ

Imediat ce a divorțat de Liam Hemsworth în luna august a anului trecut, ea a început o relație cu Kaitlynn Carter, iar câteva săptămâni a rupt și această relație și a părut la brațul cântărețului australian Cody Simpson.

Divorțul actriței s-a încheiat în luna ianuarie a acestui an, adică la doar câteva luni de la căsătorie. Miley Cyrus și Liam s-au cunoscut în anul 2009 pe platourile de filmare pentru ”The Last Song”, iar un an mai târziu au început să iasă împreună. Ulterior, în 2012 aceștia s-au logodit, după care un an mai târziu s-au despărțit. În 2016 și-au reluat relația, iar în 2018 s-au căsătorit.

Publicat: 14 Aug. 2020, 15:10 Vedete
Pe aceeași temă