În ce stare se află nepotul lui Romică Țociu, după ce a înghițit două bile magnetice: ”A fost o operație foarte grea”

Publicat: 25 Jan. 2022, 12:41 Vedete

Familia lui Romică Țociu a trecut prin momente extrem de dificile, după ce nepotul artistului a înghițit două bile magnetice și a ajuns de urgență la spital. Medicii l-au operat, iar starea lui este stabilă acum. 

Nepotul de doi doi ani și jumătate al actorului a fost operat de urgență după ce a înghițit două bile magnetice. Situația a fost destul de gravă, iar medicii au spus că cel mic a fost aproape de șoc septic.

Romică Țociu a oferit noi detalii despre starea de sănătate a micuțului Philip Ioan.

Se pare că după operație evoluția a fost una favorabilă. În prezent, copilul se află în afara oricărui pericol. Însă va sta în continuare internat, sub supraveghere medicală.

Romică Țociu: ”A fost o operație grea”

Romică Țociu se afla într-un turneu în America în momentul în care a fost anunțat despre nefericitul incident. Actorul a revenit de urgență în țară pentru a-i fi alături nepotului său. Care este internat acum la Spitalul pentru copii „Grigore Alexandrescu”, din Capitală.

Părinții micuțului au descoperit exact la timp faptul că băiețelul a ingerat obiectele, căci acesta a fost la un pas de a intra în șoc septic:

A fost o operație foarte grea, de trei ore și jumătate, fiindcă el avea o stare destul de gravă, iar hemodinamic nu stătea foarte bine. A fost aproape de șoc septic. Tot ce mânca vomita.

S-au dus peste tot și medicii i-au spus că are enterocolită, i-au făcut ecografie, palpat, la super clinici, nimeni n-a constat că e un lucru foarte grav. Ultima dată când i s-a făcut rău s-a dus la o clinică, medicul a zis să i se facă și o ecografie că precis a înghițit ceva. A văzut că sunt două bile acolo, două bile magnetice. Starea să de sănătate se deteriorase foarte rău”, a povestit Romică Țociu imediat după operație, pentru un post de televiziune.

Publicat: 25 Jan. 2022, 12:41 Vedete
Pe aceeași temă