În ce relaţii sunt, de fapt, Andra şi Andreea Bălan. Abia acum s-a aflat

Publicat: 04 Sep. 2019, 16:14 Vedete

Andreea Bălan şi Andra sunt unele dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Sunt iubite, sunt respectate şi au fanii la picioare. Mulţi s-au întrebat, însă, care este relaţia dintre cele două.

Andra şi Andreea Bălan sunt prietene . Andreea Bălan şi Andra nu sunt prea des văzute împreună, iar mulţi fani s-au întrebat dacă lucrurile decurg bine între două colege de scenă. Noi vă spunem cum stau lucrurile şi chiar vă prezentăm informaţii inedite despre relaţia celor două.

Andra şi Andreea Bălan sunt prietene

Astfel, Andreea Bălan şi Andra nu sunt doar colege, ci şi bune prietene. Relaţia lor este una veche şi specială. Cea care a oferit detalii nemaiştiute despre legătura dintre ele a fost Andreea Bălan, care a postat o fotografie de colecţie alături de Andra.

În plus, Andreea Bălan a povestit că cele două se cunosc de 20 de ani, încă de la începuturile carierelor. Chiar dacă timpul a trecut, respectul şi dragostea dintre ele au rămas la fel, spre bucuria celor care le apreciază.

Andra şi Andreea Bălan sunt prietene

„Ne știm de 20 de ani de când eram amândouă la început de drum, cântăm pe aceeași scenă și stăteam la povești până târziu în aceeași cameră de hotel. Anii au trecut, ne-am văzut de carieră, avem familii și copii acum, dar de fiecare data când mă întâlnesc cu @andra, am aceeași bucurie inocență că la 13 ani 🤗❤️🎼Unele sentimente nu se schimbă niciodată chiar dacă trece timpul”, a scris Andreea Bălan.

Andra şi Andreea Bălan nu au succes doar în viaţa profesională, ci şi în cea personală. Cele două au familii frumoase, copii superbi, iar totul le merge din plin. În plus, Andreea Bălan se pregăteşte de nunta, care va avea loc chiar pe 15 septembrie.

Publicat: 04 Sep. 2019, 16:14 Vedete
Pe aceeași temă