Împreună suntem în continuare Numărul 1!

Publicat: 05 iun. 2024, 20:24 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Împreună suntem în continuare Numărul 1!

Echipa matinalilor Radio ZU, Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma Ștefan, a început săptămâna cu o ZUper veste. Conform rezultatelor celui mai nou Studiu de Audiență, Radio ZU este ascultat zilnic de peste 2 milioane de oameni, doar în România.

„Anul ăsta, împlinim 20 de ani neîntrerupți de radio împreună. Și azi-dimineață, am aflat că avem cei mai mulți ascultători din ultimii 8 ani de Radio ZU: peste 2.250.000 de oameni doar în România. E o creștere de aproape 30% în ascultători unici față de aceeași perioadă a anului trecut. Sincer, știți pentru ce vă mulțumim cel mai mult? În 20 de ani de când fac matinal cu Daniel Buzdugan , din care 16 ani de Nr. 1 cu ZU, cei peste 2 milioane de oameni care ne ascultă au avut timp să schimbe câteva job-uri, să facă mai mulți copii, unii să se căsătorească de mai multe ori, alții să să își schimbe domiciliul, orașul, țara…dar, in tot timpul ăsta, au rămas cu aceiași oameni de radio. Asta e incredibil. Și nu e meritul nostru. E dincolo de pricere, voce, muzică sau marketing.”, declara Mihai Morar la puțin timp după ce a fost făcut anunțul oficial.

Radio ZU rămâne și în acest val cel mai ascultat post de radio la nivelul publicului comercial din București și studiul de audiență arată o creștere cu peste 30% față de valul anterior de audiență.

“Într-o vreme în care nimic nu rezistă, să fii de 16 ani în sufletul oamenilor e un miracol.”, a completat Daniel Buzdugan.

De asemenea, Radio ZU este lider de audiență cu 169.700 ascultători unici în București, pe zona de public comercial.

Numărul ascultătorilor unici (public comercial) pentru programele Radio ZU crește cu 21% față de valul similar din 2023 și cu 31% față de valul anterior.

La nivel URBAN, conform celor mai noi rezultate de audiență, ZU a fost ascultat de 1.348.100 ascultători unici, ceea ce înseamnă că au fost cu 18% mai mulți ascultători unici pe ZU, față de valul similar din 2023.

Din punctul de vedere al audienței naționale, Radio ZU atinge cel mai mare număr de ascultători unici din ultimii 8 ani. Postul este ascultat zilnic de 2.256.500 ascultători unici. Raportat la valul similar din 2023, crește cu +29% nr. ascultătorilor unici și față de valul anterior crește cu +15%

Radio ZU ocupa locul 2 la nivelul publicului comercial din România cu o medie de 1.684.200 ascultători unici. Față de valul similar din 2023, crește numărul ascultatorilor unici cu 27%. Radio ZU atrage mai mulți ascultători unici și față de valul anterior, cu 11% mai mult.

Romantic FM crește in fm-ul bucureștean

Romantic FM crește în preferințele publicului din București, inregistrand un număr de 108.600 de ascultători unici zilnic și o cotă de piață de 5.6%, potrivit rezultatelor ultimului Studiu de Audiență Radio*.

Față de valul anterior, Romantic FM are o creștere de +12% la nivelul ascultătorilor unici și de +17% la nivelul sferturilor de oră ascultate.

Romantic FM crește și la nivelul publicului comercial 18-54. În această primăvară este ascultat de 39.300 ascultători unici și atrage 2.2% din totalul sferturilor de oră ascultate.

Raportat la valul anterior, Romantic FM își consolidează audiența având o creștere de +22% la nivelul ascultătorilor unici și de +16% la nivelul cotei de piață.

Cel mai longeviv radio privat românesc, Romantic FM este unic în peisajul media prin sound-ul exclusivist și playlist-ul original care l-au consacrat în cei peste 30 de ani de emisie.

În online Romantic FM a dezvoltat și platforma Romantic PREMIUM care propune același conținut atractiv, dar fără publicitate. O găsiti la adresa https://romanticfm.ro/ sau puteți descărca aplicația din App Store și Google Play.

* Studiului de Audiență Radio, realizat de Mercury Research si Institutul Român pentru Evaluare și Strategie – IRES., în perioada 15.01.2024 – 28.04.2024

Publicat: 05 iun. 2024, 20:24 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Tags:
Pe aceeași temă
×