FOTO! Imaginile zilei din Bucuresti! Un sofer de BMW infidel a fost umilit in ultimul hal de iubita! I-a distrus masina!

Publicat: 02 Aug. 2019, 11:30 Viral
FOTO! Imaginile zilei din Bucuresti! Un sofer de BMW infidel a fost umilit in ultimul hal de iubita! I-a distrus masina!

Soferul cel mai probabil va trebui sa plateasca din buzunar vopsirea intregii masini, dar nu inainte sa stie toata lumea ce a facut.

Imaginile zilei din Bucuresti! Un sofer de BMW infidel a fost umilit! Viralul saptamanii vine din Bucuresti unde un sofer de BMW cu probleme in dragoste s-a ales cu o „dauna totala” la masina.

Iubita barbatului se pare ca a aflat ca acesta este infidel si a decis sa se razbune in cel mai dureros mod posibil pentru un sofer de BMW. Masina alba a fost distrusa complet dupa e femeia si-a luat revansa. Cu un spray negru i-a scris pe capota cu litere uriase „porc ordinar”, probabil nemultumita femeia a decis ca nu este suficient si a continuat „opera de arta”. Pe portiera din dreapta a scris „curvar” cu litere imense iar pe portbagajul masinii „misogin”. Toate astea fac din BMW-ul alb un adevarat vehicul al rusinii si cel mai probabil dauna financiara este destul de mare pentru ca masina va trebui vopsita in totalitate.

Autoturismul a fost fotografiat in zona Unirii fiind parcat pe strada si mai multi soferi s-au oprit si i-au facut poze. Nu se intampla foarte des sa vezi genul asta de razbunare „ca in filme”. Asa cum era de asteptat imaginile au devenit instant virale pe Facebook si toata lumea il compatimeste pe bietul sofer.

Imaginile zilei din Bucuresti! Un sofer de BMW infidel a fost umilit!

Comentariile pe care internautii le-au lasat la postare sunt si ele mai mult decat geniale: „mie mi se pare reclama gratuita. as vrea sa-mi scrie si mie cineva de astea pe bicicleta..” / „O să pățesc și eu asta când îmi iau BMW?” / „Vand BMW porc ordinar edition cu usi curvar si eleron misogin editie limitata”

Publicat: 02 Aug. 2019, 11:30 Viral
Pe aceeași temă