Imagini tulburatoare. Diana a fost lasata sa nasca singura in puscarie! Ajutorul a venit abia după sase ore VIDEO

Publicat: 31 Aug. 2019, 10:20 VIDEO

Ce inimă să ai să lași o femeie să se chinuie, timp de șase ore, să-și aducă pe lume copilul? O deținută a născut singură, într-o celulă mizerabilă.

Diana a nascut in puscarie. Șase ore mai târziu, după ce bebelușul plângea pe băncuța de lemn pe care mama lui agonizase, paznicul care ignorase țipetele de durere și rugămințile femeiii de a fi ajutată, a intrat și a luat băiețelul nou-născut.

Diana a nascut in puscarie

Diana a nascut in puscarie

Imaginile sunt tulburătoare. Pe chipul femeii se citește agonia. A fost lăsată singură, în ciuda fapului că a implorat să fie ajutată. Șase ore i-a durat travaliul. Șase ore a stat închisă într-o celulă întunecată, fiind nevoită să își aducă bebelușul pe lume pe o bancă de lemn mizerabilă.

Diana Sanchez le-a spus paznicilor de la Penitenciarul Denver County din Colorado, SUA, că începuse să aibă contracții, dar aceștia au refuzat să o ajute, alegând să o privească în timp ce se chinuia.

Femeia, care acum a dat în judecată statul pentru abuz și rele tratatemente a obținut înregistrarea video a nașterii.

După șase ore de dureri cumplite, băiețelul ei s-a născut. Se abătea pe băncuța din lemn pe care mama lui zăcea, epuizată. Câteva secunde mai târziu, în imagini apare un angajat al penitenciarului. „Când mi-a luat bebelușul, părea că îi era scârbă de el”, a povestit femeia.

Sanchez ajunsese în spaee gratiilor cu souă săptămâni înainte de a da naștere. Nu se știe motivul condamnării sale.

Reprezentanții instituției au anunțat că au demarat o anchetă internă și că sunt în plin proces de redefinire a protocolului de acțiune în cazul deținutelor care intră în travaliu.

Publicat: 31 Aug. 2019, 10:20 VIDEO
Pe aceeași temă