Imagini surprinzătoare în Finala Survivor de pe PRO TV: Robert Moscalu a renunțat la tricou și a râs cu gura până la urechi cu Andreea Moromete!

Publicat: 24 mai 2023, 21:00 Autor: Camelia Vedete

Pe parcursul competiției Survivor, show-ul difuzat de PRO TV care se încheie în această seară, în tribul Războinicilor s-a format o prietenie care a părut extrem de bine închegată între Robert Moscalu și Andreea Moromete.

Mulți dintre cei de acasă s-au întrebat chiar dacă nu ar putea fi loc și de ceva mai mult între aceștia, având în vedere cât timp petreceau împreună și cât de bine se înțelegeau.

Imagini surprinzătoare în Finala Survivor de pe PRO TV

Spre șocul telespectatorilor, deși Andreea Moromete avea simbolul Imunității ascunse în buzunar în seara în care Robert a fost propus la nominalizare, aceasta nu l-a folosit. Robert nu a fost suficient votat și a plecat acasă.

Imediat după ce a părăsit show-ul și și-a recuperat telefonul, constănțeanul s-a arătat extrem de dezamăgit de cea pe care o crezuse o persoană atât de apropiată și a subliniat acest lucru printr-o serie de postări pe conturile sale de social media.

Mare surpriză în seara Finalei când cei doi s-au revăzut! După ce în perioada care a trecut, Robert a fost acasă, și-a văzut soția, Moromete a fost nevoită să aștepte finala pentru a se apropia de momentul revenirii acasă, menționând de câteva ori pe rețelele sociale că îi este dor de oamenii dragi din viața ei.

Robert Moscalu a renunțat la tricou și a râs cu gura până la urechi cu Andreea Moromete!

Odată ce s-au revăzut, apare un semn de întrebare. Se pare că Andreei Moromete i-a fost dor chiar de Robert Moscalu. Cei doi nu s-au ferit să râdă și să se distreze ca-n vremurile bune ale relației lor apropiate. Ba chiar, când pe concurentă a luat-o puțin frigul… Robert nu a stat pe gânduri, și-a dat jos tricoul și i l-a oferit, rămânând la bustul gol, spre bucuria colegei.

Imaginile au arătat că zâmbetul revederii s-a păstrat pentru cei doi foști Războinici, așa că ne așteptăm să-i vedem la fel de apropiați și când vor reveni în țară.

Publicat: 24 mai 2023, 21:00 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×