Imagini șocante! El este studentul din Constanța care s-a sinucis din dragoste! Cum s-a filmat cu 30 de minute înainte să se arunce de la etaj

Publicat: 30 Dec. 2019, 11:14 News

Eduard Iosifides, din Constanța, s-a filmat cu 30 de minute înainte să se sinucidă seara trecută. În înregistrarea scurtă, care are puțin peste două minute,studentul a transmis un mesaj cutremurător. Aposi s-a aruncat în gol de la etajul opt al unui bloc din oraș. În ultima vreme, se afla într-o depresie cruntă și, în ciuda sprijinului oferit din partea mamei sale, acesta a clacat. 

Eduard Iosifides era student la Facultatea de Drept şi Ştiinte administrative din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, dar şi membru al Ligii Studentilor din Universitatea Maritimă Constanţa.

Bună, mamă. Îmi salut prietenii pe care îi am, cunoștințele, fosta iubită, care m-a împins să fac lucrul ăsta. Vreau să spun că singura persoană care n-aș vrea să sufere din toată chestia asta este mama mea, pentru că ea nu are nicio vină. Ea a încercat să-mi deschidă ochii și să-mi spună că la ce mă gândesc eu e total greșit și că nu e capăt de lume. Eu simt altfel lucrurile și le văd altfel. Știu că e greșit la ceea ce mă gândesc să fac. 

Știu că acest ultim mesaj nu este o soluție atât de bună, dar, într-un fel vreau să îmi cer scuze față de mama mea, care s-a luptat atât cu mine și care mi-a dat viață, și care s-a chinuit, dar n-aș fi crezut niciodată că totul depinde de o altă persoană pentru mine. Întotdeauna m-am descurcat singur, cum am putut și cu ajutorul mamei mele. Dar, de data asta, sunt terminat psihic, am fost terminat și m-a terminat psihic. Relația mea cu Alina a fost una toxică pentru mine și încă e una toxică. Dacă ea nu o să mai fie lângă mine….

Astea sunt ultimele cuvinte pe care vreau să le auzi, mamă! Că te-am iubit, am greșit și că nu meritați să vă mai fac rău și că nici mie nu merit să îmi mai fac rău… să stau cu gândul și cu stresul ăsta… Îmi pare nespus de rău pentru ce o să fac”, a spus Eduard Iosifides în mesajul video urcat pe contul său oficial de Facebook.

Ultimul mesaj! Îmi pare rău pentru ce am făcut

Publicată de Eduard Iosifides pe Duminică, 29 decembrie 2019

Publicat: 30 Dec. 2019, 11:14 News
Pe aceeași temă