Imagini scandaloase! Prințul Harry, gol pușcă la o petrecere! Cum l-a pedepsit Casa Regală

Publicat: 14 Jan. 2020, 14:57 News

Știrea internațională a ultimelor săptămâni este legată clar de scandalul de la Casa Regală a Marii Britanii. Ducii de Sussex, Megan Markle și Prințul Harry, au decis să renunțe la rangul de membri seniori ai Casei Regale, ceea ce înseamnă că cei doi fac un pas în spate şi se distanţează de tot. 

În plus, ei au mărturisit că-și doresc să devină independenți din punct de vedere financiar și că vor locui fie în Marea Britanie, fie în America de Nord.
Șocul a fost mare, a lăsat familia Regală ușor fără replică. Tot ce au putut spune a fost: „Discuțiile cu ducele și ducesa de Sussex sunt într-un stadiu incipient. Le înțelegem dorința de a avea o abordare diferită, dar acestea sunt chestiuni complicate care vor dura mult”, arată un comunicat al Palatului Buckingham.

Prințul Harry, gol pușcă. Îți mai aduci aminte scandalurile în care a fost implicat Ducele de Sussex?

Pentru Prințul Harry acesta nu este, nici pe departe, primul scandal în care a fost implicat. Să ne amintim că la fel de zgomotoase au fost momentele Prințul Harry, gol pușcă, sau momentul 2006 când Ducele de Sussex a fost actor în centrul unei polemici cu tentă rasistă.

Vorbim despre fiecare în parte, însă, ca să ne împrospătăm memoria.

Aerul acesta șugubăț și libertin al Prințului Harry a făcut de foarte multe ori să se spună că el este „construit” după chipul și asemănarea mamei lui, Prințesa Diana. Este drept, așa cum povesteam mai sus, roșcovanul englez a și dat apă la moară celor cărora le cam place să facă discuții pe seama celorlalți.

Prințul Harry, gol pușcă alături de o femeie, la rândul ei, goală

 

Povestea se întâmpla undeva în vara anului 2012. Atunci băiatul cel mic al Prințului Charles a fost surprins într-o ipostază „mai puțin regală”, apărând gol pușcă, în compania unei tinere aflată și ea goală pușcă. Imaginile au fost surprinse și dezvăluite presei de o persoană din anturajul lui Harry, după ce acesta și prietenii săi au jucat o partidă de biliard „pe dezbrăcate” la Las Vegas. Cu o seară înainte, prințul Harry a fost surprins la discoteca XS a hotelului Wyn. Aici, spre amuzamentul celor prezenți, nu a ezitat să sară îmbrăcat în apă, atunci când campionul olimpic Ryan Lochte l-a provocat la o cursa.

Episodul a atras „sprâncene ridicate” din partea multora. Printre aceștia fratele lui Prințul William care a declarat că este dezamăgit de comportamentul lui Harry, însă „nu a fost surprins la vederea fotografiilor”.

 

La fel de puternic a fost momentul 2005 atunci când Ducesele de Sussex a fost actor în centrul unei polemici cu tentă rasistă. Prinţul Harry apărea atunci purtând o uniformă a trupelor de deşert germane şi o banderolă cu zvastica. Fotografiile au fost făcute la petrecerea unui prieten, o petrecere care avea ca și dress code costume coloniale şi indigene. Imaginile au fost publicate de tablouidul The Sun sub titul „Harry Nazistul”.

„Prinţul Harry îşi cere scuze pentru orice fel de jignire sau ofensă. Îşi dă seama că alegerea costumaţiei a fost neinspirată „, spunea comunicatul venit din partea Casei Regale Britanice.

Organizaţiile evreilor din Marea Britanie au reacţionat imediat la vederea fotografiilor. „E un costum de prost gust, au spus ei, mai ales că luna asta, pe 27 se va comemora holocaustul, iar familia regală va conduce chiar ceremoniile”, au declarat reprezentanțiilor.

2006 este, iarăși, un an… înălțător și demn de ispravă pentru Prințul Harry. O înregistrare video realizată în acel an îl prezinta pe tânărul prinț, în vârstă de 24 de ani, calificând un militar drept „micul nostru prieten Paki” iar pe altul „raghead” – cap învelit în turban, un termen rasist, ofensator, care desemnează arabii, conform AFP.

Adresându-se unui ofițer de origine asiatică, el spune” „Ah, micul nostru prieten Paki, Ahmed „. „Paki” este un termen peiorativ folosit pentru desemnarea indienilor și a pakistanezilor, foști supuși ai imperiului britanic. A doua remarcă este făcută în timpul unui exercițiu. Când îl vede pe unul dintre camarazii săi purtând o pânză de camuflaj în jurul capului, Harry remarcă: “F*** me, you look like a raghead „.

Acestea fiind spuse, îl lăsăm pe Harry cu Meghan a lui și așteptăm cu nerăbdare următorul episod din acest serial fără de final.

Publicat: 14 Jan. 2020, 14:57 News
Pe aceeași temă