Imagini rare cu cel mai inalt om care a trait vreodata! Avea 2.72 metri la 22 de ani, varsta la care a si murit. Nu-ti poti imagina cat era de inalt VIDEO

Publicat: 04 Jun. 2018, 11:20 Life

Fotografiile alb-negru cu tanarul te vor lasa mut de uimire. Nu a fost nimic trucat pur si simplu avea aproape 3 metri.

Imagini rare cu cel mai inalt om care a trait vreodata! Avea 2.72 metri. Cu totii suntem pasionati si ne uitam cu gura cascata la oameni care depasesc recorduri de inaltime, chiar daca pentru multi dintre ei este o boala. Totusi cazul pe care il veti vedea astazi este cel mai impresionant din cate ai vazut vreodata.

Adolescentul din imagini este oficial cel mai inalt om care a trait vreodata pe fata pamantului. Pe 22 Februarie in 1918, Robert Waldow s-a nascut perfect normal si nimic nu prevestea ce urma sa devina.

Asa cum a fost diagnosticat de medici imediat, avea probleme cu o glanda hiperactiva care il facea sa sufere de gigantism. Si acum putina atentie pentru ca nu este gresit ceea ce veti citi: la varsta de 5 ani purta haine pentru copiii de 17 ani.

Da, ati inteles bine. Deja de la 5 ani Robert Waldow a explodat efectiv in inaltime, ajungand sa aiba la doar 5 ani 1.63 m inaltime. Trei ani mai tarziu, la varsta de 8 ani a reusit sa-l depaseasca in inaltime dar si in greutate pe tatal lui, ajunsese sa aiba 1.87 m si 90 de kilograme.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Jun. 2018, 11:20 Life
Pe aceeași temă