Imagini rare cu bossul Pro TV și soția lui, într-o plimbare romantică, dar friguroasă, prin București

Publicat: 12 Oct. 2021, 11:08 Vedete

Imagini rare cu bossul Pro TV și soția lui! Lituanianul Aleksandras Cesnavicius s-a bucurat de o plimbare romantică prin București alături de jumătatea lui. 

Deși deține milioane în conturi, bossul Pro TV nu se dă în lături de la activitățile aparent banale. De curând, chiar dacă nu era o vreme prea prietenoasă, Aleksandras Cesnavicius a fost surprins pe jos, de braț cu soția, în drum spre școală. De acolo, cei doi urmau să își ia copilul acasă.

Îmbrăcați absolut normal, cu frigul și vântul în față, cei doi s-au ținut de braț pe toată durata plimbării către școală. Nu au simțit nevoia să epateze în vreun fel. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

”Când mă întorc în România, am senzația că revin acasă”

După 8 ani petrecuți în țara noastră, la cârma Pro TV, lituanianul se simte…acasă.

Prima oară când ajungi într-o țară vezi foarte multe lucruri care sunt diferite. Încă nu vorbesc limba română, îmi permit cumva să nu o învăț…îmi e ușor pentru că toată lumea vorbește engleză. Dar am ajuns în acea fază în care când mă întorc în România, după ce am fost acasă, am senzația că revin tot acasă. M-am obișnuit, dar totul s-a întâmplat gradual, nici nu am fost conșient de această transformare. Soția mea este aici și probabil că fiul nostru, care nu are nici doi ani, va învăța limba română înaintea tatălui lui când va merge la școală”, a declarat Aleksandras Cesnavicius pentru evz.ro.

Publicat: 12 Oct. 2021, 11:08 Vedete
Pe aceeași temă