Cutremur în televiziune! Pro TV a ”furat” o vedetă de la Antena 1 și a deghizat-o pentru Masked Singer

Publicat: 28 sept. 2021, 20:03 Autor: Maria Apostol Vedete

Pro TV a ”furat” o vedetă de la Antena 1 și a deghizat-o pentru Masked Singer! CIAO.RO a aflat în exclusivitate despre cine este vorba. 

Se dau lupte crâncene în televiziune pentru poziția de lider de audiență! De această dată, Pro TV a făcut o mișcare-bombă care va cutremura veșnicul rival Antena 1.

CIAO.RO a aflat, în exclusivitate, faptul că postul din Pache Protopopescu a ”furat” o vedetă din curtea concurenței și a mascat-o pentru emisiunea Masked Singer.

Negocierile s-au purtat în mare secret, iar telespectatorii acestei producții vor avea o surpriză uriașă, cât de curând. Pentru că sub una dintre măștile de pe scenă stă ascuns nimeni altul decât …. Radu Vâlcan!

Prezentatorul emisiunii Insula Iubirii, de la Antena 1, a spus DA! provocării și cu siguranță va ului audiența atunci când va fi demascat.

Radu Vâlcan a ieșit din carantină

La scurt timp după ce Adela Popescu a declarat că s-a infectat cu temutul virus, ea a anunțat că și soțul ei, cât și fiul cel mic, s-au molipsit cu el.

Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji”, a declarat vedeta.

Din fericire cei doi nu au avut simptome grave, iar de curând s-a terminat și perioada lor de carantinare. Ocazie pe care Radu a folosit-o pentru o plimbare în aer liber, prin parc.

 

Publicat: 28 sept. 2021, 20:03 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă