Imagini incredibile! Alin Oprea, surprins cu amanta la mare, imediat după ce soția a anunțat divorțul

Publicat: 11 Aug. 2020, 07:50 Vedete

Despărțire șocantă în showbiz-ul românesc. Cântărețul Alin Oprea și partenera lui de peste 22 de ani au decis că se vor separa în mod oficial. La scurt timp după acest anunț, artistul a fost surprins cu amanta pe litoral!

Cântărețul și soția lui, Larisa, cu care a avut un mariaj de 22 de ani, s-au separat deja. Aceste detalii au fost oferite de femeia cu care are o familie și copii, printr-o postare în mediul online.

Evident că multă lume a rămas șocată, deoarece ei formau unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea artistică românească. Plus că împreună doi copii, pe Melissa și pe Adi, ambii aflați la studii în Marea Britanie. Însă de trei ani de zile, Larisa se află alături de copiii săi în Londra. Și tot cam de atâta timp Alin pare să aibă o amantă!

El a fost surprins pe litoral alături de o brunetă misterioasă, despre care sursele Click! susțin că s-a făcut ”comodă” în viața lui imediat după ce soția a plecat cu cei doi copii în străinătate. Soția lui Alin Oprea și-a dat seama însă că este înșelată imediat ce a revenit acasă.

După pandemie, Larisa urma să se întoarcă în România, iar Alin, culmea, a făcut toate demersurile necesare ca familia să vină acasă. Totul era bine, Alin era ok, numai că atunci când a ajuns acasă, Larisa a avut şocul vieţii. Alin era schimbat total, nu putea să se mai înţeleagă cu el, o minţea foarte mult, avea un comportament deplasat, ca cel al unui adolescent îndrăgostit. Dar nu îndrăgostit de ea! Copiii au văzut şi ei acest lucru şi nu au ştiut cum să reacţioneze… Bineînţeles, Larisa a descoperit cauza. Cauza era amanta! Această femeie brunetă cu care Alin are o relaţie de doi ani. Omul şi-a distrus familia cu treaba asta, nu mai are ruşine faţă de copii, de fiul lui în vârstă de 21 de ani. I-a făcut de râs! A plecat de acasă şi nu se mai poate comunica cu el sub nici o formă. Nevasta lui e distrusă. Larisa râde, dar mai mult de nervi, de situaţia în care sunt copiii lor, de ruşinea în care i-a băgat„, a declarat o sursă tot pentru click.ro.

 

sursa foto: click.ro.

Publicat: 11 Aug. 2020, 07:50 Vedete
Pe aceeași temă