Imagini în premieră cu iubita lui Raoul! ”Femeia asta este tot ce îmi doresc”

Publicat: 21 Nov. 2019, 17:05 Vedete

Raoul a fost pe cai mari aseara! La lansarea primei sale carti de poezii, „Tot ce nu ti-am spus”, artistul a bifat mai multe premiere! Teo Trandafir, prietena lui de suflet, i-a prezentat evenimentul, Mirabela Dauer – cu care nu mai colaboreaza si nu mai vorbeste atat de des – i-a fost alaturi, dar, a fost si privit cu dragoste, chiar din primul rand, de catre iubita lui oficiala, Jaqueline Mates. 

A fost pentru prima data cand cei doi s-au afisat in public la un eveniment, chiar daca au postat poze impreuna pe retele de socializare. Raoul pare a fi extrem de afectuos si indragostit si are numai cuvinte de lauda despre femeia care ii este alaturi. Cu toate acestea, nu are deocamdata ganduri de insuratoare!

Femeia asta e tot ce puteam sa imi doresc! Mi-am desenat un desen si am primit exact cum vroiam! Eu sunt destul de rebel, ea nu are nicio treaba, imbratiseaza tot ce imi face mie bine, e alaturi de mine, e vorba de incredere. Nu ma bate gandul casatoriei deocamdata si nici ea nu e cu de-astea, dar sunt 3 ani la mijloc si Jaqueline este prezenta din spatele meu, nevazuta, dar simtita!„, a marturisit Raoul pentru CIAO.RO, despre iubita lui banateanca.

Publicat: 21 Nov. 2019, 17:05 Vedete
Pe aceeași temă