Imagini fabuloase din vacanta lui Vladimir Putin! Ce a facut in Siberia unul dintre cei mai controversati sefi de stat din lume?! VIDEO

Publicat: 28 Aug. 2018, 11:41 Life

Prin comparatie, Donald Trump, presedintele SUA isi face concediile pe terenul de golf neaparat niciodata intr-o ipostaza sportiva sau dinamica.

Imagini fabuloase din vacanta de vara a lui Vladimir Putin! Ce a facut in Siberia? Presedintele Rusiei este renumit pentru activitatile sale “macho” prin care incearca sa-si arate puterea si autoritatea fata de cetatenii tarii sale.

Fie ca merge sa inoate aproape dezbracat in apele reci din Siberia, fie ca merge la vanatoare sau la pescuit, tot timpul liberul rus este imortalizat in ipostaze care trimiti un mesaj clar de putere.

Acum insa ajuns la 65 de ani presedintele Rusiei a lasat-o mai moale cu actiunile de soldat si a ales ca vacanta din aceasta vara sa si-o petreaca in Siberia dar fara prea multa aventura. Desi concediul petrecut acum a fost unul mai linistit imaginile difuzate de presa rusa sunt in continuare magulitoare la adresa lui Putin.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Aug. 2018, 11:41 Life
Pe aceeași temă