Imagini de colectie de la nunta lui Connect-R cu Misha. Ce inseamna mesajul scris in tiganeste in localul in care au petrecut

Publicat: 15 Aug. 2018, 15:16 Vedete

Ziua in care Misha a imbracat rochia alba de mireasa a fost una cu totul si cu totul speciala pentru ea si Connect-R. Cei doi s-au casatorit religios la mai bine de un an dupa ce au devenit sot si sotie in fata unui ofiter de stare civila.

Imagini de colectie de la nunta lui Connect-R cu Misha

Mihai Morar le-a transmis un mesaj extrem de emotionant celor doi artisti, dupa ce Connect-R a anuntat separarea definitiva.

“Ne nastem talentati. Ne nastem inzestrati. Ne nastem destepti. Dar toata viata invatam sa fim oameni. Iar asta e cea mai mare lupta a vietii. Si, de multe ori, imperfecti, cum suntem, certam si judecam alti imperfecti. Care esueaza, gresesc, ranesc, dar macar incearca, din esec, greseli si pacate, sa invete sa fie oameni.

Mai ales cand ei recunosc asta, cu umilinta. Judecata unui om nu ne aduce mai aproape de Perfecțiune. Dar nici nu il ajuta pe cel judecat cu nimic. Cu sigurania, omul asta isi cunoaște mai bine defectele decat le stiti voi. Fiți frați. Nu certati.

Sa inveti din asta, frate Relu! Sa va cresteti cu dragoste Maya. ?❤️” este comentariul pe care MIhai Morar l-a lasat la postarea lui Connect-R de pe Instagram.

Misha a devenit sotia lui Connect-R in vara anului 2013

Misha, pe numele din buletin Mihaela Sotrocan, e o artista din Romania. Ea s-a casatorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei si-au jurat credinta si iubire in fata Lui Dumnezeu. Cand si-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Nasii cuplului au fost Pepe si Raluca. Stefan Mihalache, pe numele de scena Connect-R, s-a nascut pe 9 iunie 1982 in Bucuresti. El este actor si artist de hip hop, dance si pop de etnie roma. Cei doi artisti au devenit parinti pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poarta numele Maya.

Din pacate, dupa patru ani de mariaj, Connect-R si Misha au divortat in mare secret, respectiv in vara lui 2017. Anuntul despartirii a fost facut public marti, 14 august 2018, de cunoscutul cantaret pe contul lui de Instagram.

« Pagina anterioară

Publicat: 15 Aug. 2018, 15:16 Vedete
Pe aceeași temă