Imagini de colectie de la nunta lui Connect-R cu Misha. Ce inseamna mesajul scris in tiganeste in localul in care au petrecut

Publicat: 15 Aug. 2018, 15:16 Vedete

Ziua in care Misha a imbracat rochia alba de mireasa a fost una cu totul si cu totul speciala pentru ea si Connect-R. Cei doi s-au casatorit religios la mai bine de un an dupa ce au devenit sot si sotie in fata unui ofiter de stare civila.

Imaginile de la nunta lui Connect-R cu Misha au facut deliciul tuturor in toamna anului 2014. Frumoasa artista a stralucit intr-o rochie de mireasa stil sirena, iar tatal fiicei sale nu a fost mai prejos: arata ca-n pictorialele pentru reviste.

Ziua a inceput cu emotii puternice: in timpul ceremoniei din biserica mirele a plans, iar Misha a avut nevoie de apa ca sa isi revina din cauza trairilor deosebite. Nasi le-au fost Pepe si sotia lui, Raluca, iar pe lista petrecaretilor s-au aflat: Antonia, Alex Velea, Smiley si Sorin Copilul de Aur.

Pe langa punctele cheie din acea zi, mesajul scris pe un ecran din restaurantul in care mirii au petrecut cu nuntasii a atras atentia la acea vreme. Dupa cum puteti observa in clipul de mai jos, pe un ecran e scris cu alb o urare pentru cei doi in tiganeste: “Te trais te aves bahthalo, Stefan & Misha (n.r.: Sa traiti multi ani fericiti, Stefan si Misha)”.

In noaptea nuntii, Adriana Antoni le-a cantat mirilor o melodie extrem de emotionanta, iar alaturi de Misha au venit parintii ei.

LA NUNTA LUI CONNECT-R SI MISHA. WWW.ADRIANAANTONI.RO DACA VA PLACE, DATI SHARE MAI DEPARTE.

Publicată de Adriana Antonioficial pe Marţi, 18 Noiembrie 2014

 

Continuarea articolului »

Publicat: 15 Aug. 2018, 15:16 Vedete
Pe aceeași temă