Imagini apocaliptice! Cum arată acum străzile din Wuhan, după ce s-a dat alertă de coronavirus în China: sunt deja 170 de morți

Publicat: 30 Jan. 2020, 14:39 News

Virusul care umblă acum printre oamenii din China a făcut deja ravagii.

Coronavirusul a reușit să omoare 170 de persoane , iar peste alte 1700 de cazuri de infectare au fost confirmate. Anunțul a fost făcut chiar în cursul acestei dimineți. Astfel, sunt în total, până acum, 7.711 cazuri confirmate.

Epidemia de coronavirus a băgat, la propriu, oamenii în casă. Este, practic, o carantină generală, căci oamenii ies ”blindați” cu măști medicale și haine care le acoperă toată suprafața pielii, pentru a se proteja, așa cum pot, de virus.

Dacă în urmă cu două săptămâni, centrul Wuhanului, și orașul în sine, erau foarte populate, pline de viață, cu un trafic infernal unde nu puteai să arunci nici măcar un ac, acum toate străzile sunt goale. Abia dacă mai zărești un animal pe stradă sau un om.

Oamenii se duc la cumpărături în hypermarketuri cu geamantanul, făcând provizii pentru mult timp.

”Oamenii nu sunt morți, ci stau doar în casă”, ”Acum stau în casă să se uite la televizor”, ”E ca o apocalipsă de zombie”, ”Poate ies doar noaptea”, ”Odată ce virusul are nevoie de 10 zile de incubare, săptămâna viitoare va fi…”, ”Avem cazuri și în California de Sud. Trebuie să lucrăm împreună ca să oprim virusul”, ”Tablou depresiv”, ”Rugați-vă pentru Wuhan”, sunt doar o parte din mesajele care apar pe internet.

Alte imagini din zona în carantină:

Publicat: 30 Jan. 2020, 14:39 News
Pe aceeași temă