Imaginea cu Smiley și Gina Pistol care a stârnit reacții! Declarația de dragoste pe care i-a făcut-o artistul

Publicat: 29 Sep. 2020, 16:28 Vedete

Nu mai este absolut niciun secret că Smiley și Gina Pistol se iubesc. Cei doi chiar se pregătesc să devină părinți, lucru care îi apropie și mai mult pe cei doi.

În urmă cu o zi, artistul a postat pe rețelele de socializare o imagine în dreptul căreia a scris un mesaj frumos pentru Gina Pistol. Mesajul sună, totuși, ca o declarație de dragoste, chiar dacă este definiția de la ”a adora” dată de DEX. Este, pe de altă parte, încă un semn că Smiley o iubește foarte mult pe prezentatoarea blondină de la ”Chefi la Cuțite”.

”A ADORÁ adór tranz. 1) A iubi cu patimă. 2) (persoane, ființe sau lucruri) A trata cu dragoste sau admirație; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza”, este mesajul scris de Smiley în dreptul imaginii de pe Instagram.

View this post on Instagram

A ADORÁ adór tranz. 1) A iubi cu patimă. 2) (persoane, ființe sau lucruri) A trata cu dragoste sau admirație; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza. foto: @blejandanielph

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

Ginei Pistol, sarcină cu riscuri din cauza vârstei

“Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.

Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască”, au declarat apropiați ai vedetei pentru playtech.ro

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 29 Sep. 2020, 16:28 Vedete
Pe aceeași temă