EXCLUSIV | Ilinca Vandici și fiul ei, imagini emoționante! Ce relație specială au cei doi!

Publicat: 22 mai 2023, 21:24 Autor: Camelia Vedete

Ilinca Vandici și fiul ei, micuțul Zian, au o relație specială. Cei doi au petrecut o vacanță de vis în Dubai!

Ilinca Vandici și fiul ei, Zian, au o relație specială! Recent, cei doi au petrecut o vacanță minunată în Dubai. Prezentatoarea “Bravo, ai stil!”, de la Kanal D2, a profitat de 4 zile libere și a dat o fugă cu fiul ei, într-o mini vacanță în Dubai.

Organizată de fel, Ilinca avea programul stabilit încă dinainte de a zbura către Dubai. În fiecare zi, mămica a ales destinații dedicate copiilor, în așa fel încât fiul ei să se poată bucura de cât mai multe locații superbe pentru pitici și să rămână cu amintiri frumoase.

Ilinca Vandici și fiul ei, imagini emoționante!

Încă de cum a ajuns la destinație, Ilinca Vandici și-a rezervat prima zi pentru relaxare și bălăceală la hotelul Palazzo Versace Dubai, la care a fost cazată. Mămica și fiul ei au profitat din plin de ziua călduroasă și s-au bucurat de ore în șir la piscina hotelului.

Vedeta Kanal D s-a echipat corespunzător de piscină, la fel și fiul ei, s-au dat bine cu cremă cu protecție solară și au început bălăceală. Ilinca Vandici a înotat alături de Zian, fiind numai cu ochii pe el, desigur. Joaca lor a durat câteva ore bune, într-una din piscinele hotelului de 5 stele unde au stat vedete precum Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Nikki Minaj sau Robert De Niro Gerard Pique.

S-au stropit, au sărit în apă, au căutat “comori” pe fundul piscinei, au înotat și s-au distrat nevoie mare, reușind astfel să atragă privirile tuturor celor prezenți. Îmbrățișările, pupicii și declarațiile nu au lipsit, desigur.

Ce relație specială au cei doi!

Vedetele se înghesuie să-și rezerve cazare la locația de 5 stele, care amintește de un palat italian din secolul al XVI-lea. Hotelul, situat pe malul apei Jaddaf, este o capodoperă neoclasică cu urme subtile ale arhitecturii arabe, are o intrare impresionantă, tavane înalte, grădini amenajate și o gamă de mobilier italian bine lucrat.

Fiecare piesă de mobilier și țesătură care împodobește cele 215 camere și apartamente ale hotelului și 169 de reședințe este proiectată și personalizată de Versace exclusiv pentru Hotelul Palazzo Versace din Dubai. Fiecare dintre cele 9 restaurante și baruri ale hotelului este proiectat pentru a avea o terasă în aer liber care să reflecte moștenirea Palazzos, unde curtea interioară era spațiul informal pentru întâlniri.

Cele trei piscine exterioare, de care Ilinca Vandici și fiul ei au profitat din plin, sunt decorate cu plăci de mozaic și înconjurate de palmieri și flori.

Ce obiective au vizitat Ilinca Vandici și fiul ei, în Dubai?

După prima zi petrecută împreună la hotel, Ilinca Vandici și micuțul Zian au pornit la drum pentru a bifa toate obiectivele turistice propuse. Situat chiar în inima Dubaiului, la City Walk, The Green Planet, găzduiește o pădure tropicală verticală interioară captivantă, cu peste 3.000 de specii de floră și faună tropicală.

Locația s-a aflat, desigur, pe lista Ilinca Vandici. Pe lângă animalele exotice, locația găzduiește și cel mai mare copac auto-susținător artificial din lume și oferă o perspectivă interesantă asupra echilibrului natural fragil al planetei. Acesta este un bio-dom care găzduiește o pădure tropicală care adăpostește peste 3.000 de plante, păsări și animale. Vizitatorii, printre care și Ilinca Vandici împreună cu fiul ei, s-au bucurat de o întâlnire personală cu leneșul. Alte oportunități neobișnuite la The Green Planet includ campingul peste noapte în pădurea tropicală, snorkelingul cu piranha sau chiar a fi îngrijitor de grădina zoologică pentru o zi, opțiuni pentru care, de data aceasta, Ilinca nu a optat.

Un alt loc de joacă la interior și un vast parc tematic

Un alt loc de joacă la interior și un vast parc tematic educațional situat în Dubai Mall, preferat de copii, este KidZania. Locația oferă configurații realiste în care copiii pot învăța despre peste 70 de profesii diferite și despre lumea reală, totul în acest oraș interactiv. De la găzduirea propriului spectacol de divertisment, la cum să gătească pizza și la conducerea propriului magazin, oportunitățile de distracție și educație sunt nesfârșite.

Micuțul Zian a și gătit pentru mama sa, dar a încercat și alte “meserii”, cum ar fi cea de stomatolog sau pilot.

Deși au fost doar 4 zile, Ilinca a reușit să bifeze cât mai multe obiective turistice, alături de fiul ei. Ziua la Dubai Safari Park, unde a ajuns cu șoferii de la Orient Tours, care i-au stat la dispoziție în toate cele 4 zile petrecute acolo, a fost una de neuitat pentru ea și fiul ei.

Cuprinzând 119 hectare de câmpii deșertice, piste de mașină și alei pietonale umbrite de verdeață, Dubai Safari adăpostește deja 250 de specii și 3.000 de animale individuale. Zian a fost impresionat, de-a dreptul, de animalele pe care le-a găsit în locație.

IMG World of Adventures este cel mai mare parc tematic interior din Dubai. Ilinca Vandici și Zian au putut explora cinci zone tematice de aventură, inclusiv Marvel, Lost Valley, Cartoon Network, IMG Boulevard și Novo Cinemas. A fost o zi plină de acțiune, senzații tari, râsete și distracție, pentru cei doi.

Mare fan pizza și paste, micuțul Zian a fost răsfățat de mama

Mare fan pizza și paste, micuțul Zian a fost răsfățat de mama la una dintre cele mai renumite locații. În vacanță, Zian are voia „să-și facă de cap”, la fel ca mama, în ceea ce privește alimentația. La Bussola Pizzeria, un local situat în Dubai Marina, care oferă una dintre cele mai bune pizza italiană din Dubai, cei doi au servit o cină delicioasă.

Aventura în Dubai a continuat și următoarea zi când Ilinca Vandici și fiul ei au ajuns la AYA Universe, lansat de compania-mamă HyperSpace, o companie Future Forward Entertainment care construiește și operează parcuri fizice pentru o lume digitală. Acolo, cei doi au pășit într-un univers uriaș de experiențe vibrante, interactive în 12 zone diferite.

Fiecare cu tema sa unică și elemente interactive. La AYA, turiștii lasă în urmă lumea reală pentru a crea amintiri ale viitorului într-un cosmos vibrant și plin de culoare. Călătoria transformatoare începe prin intrarea în lumea Aurora, urmată de zonele The Source, Drift, Outland și The Pool. Stele cosmice, bazine, dealuri luxuriante și cascade din zona River, The Falls, Celestia, Flora, Tides și Harmonia completează experiența spectaculoasă. Pe drum, călătorii către AYA dansează cu avatare și deblochează personaje noi cu care să interacționeze, ca parte a experienței cu totul captivante, într-un sanctuar care nu există în propriul nostru univers cunoscut.

Publicat: 22 mai 2023, 21:24 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×