Ilinca Vandici, prima vacanta in trei alaturi de iubitul ei, Andrei Neacsu, si viitorul lor copil

Publicat: 17 Jan. 2017, 12:39 Vedete
Ilinca Vandici, prima vacanta in trei alaturi de iubitul ei, Andrei Neacsu, si viitorul lor copil

Ilinca Vandici (30 ani) si iubitul ei, Andrei Neacsu (25), se uitau la televizor cand ea a scos din joben un test de sarcina si i l-a aratat. Testul indica doua liniute. Asa l-a anuntat Ilinca pe Andrei ca vor avea un copil.

De fericire ca vor deveni parinti, cei doi au plecat intr-o vacanta in Punta Cana, Republica Dominicana, o zona – dupa cum povesteste Ilinca – „extrem de frumoasa, unde nisipul este alb si fin, marea este turcoaz, palmieri, verdeata peste tot, fructe de toate felurile“.

Cat a durat aceasta vacanta si ce anume i-a placut cel mai mult acolo ne spune tot Ilinca:

„Vacanta a durat zece zile, timp in care ne-am odihnit foarte mult, am avut parte de mancare sanatoasa, am facut plaja, toate acestea intr-un program foarte bine stabilit. Mi-a placut tot. Energia care este acolo, atmosfera, relaxarea oamenilor.

Dominicanii fac mancare si canta, fac curat si canta, conduc si canta, se plimba si danseaza. Cam asta este atmosfera acolo, pe langa privelistea feerica. Este un loc cu adevarat spectaculos“.

Ilinca isi doreste un baietel si, daca dorinta i se va indeplini, pe bebelusul il va chema Ioan, ca pe tatal ei raposat.

De la noul an, Ilinca isi doreste sa fie sanatoasa, la fel si bebelusul ei, si isi mai doreste si ca noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!“ de la Kanal D, a carei prezentatoare este, sa aiba la fel de mult succes ca sezonul trecut.

Publicat: 17 Jan. 2017, 12:39 Vedete
Pe aceeași temă