Ilinca Vandici este divă și în timpul liber. Prezentatoarea nu iese nici la plimbare fără ”ajutoare”!

Publicat: 23 nov. 2021, 10:04 Autor: Maria Apostol Vedete

Ilinca Vandici pare să se comporte ca o adevărată divă nu doar pe platourile de filmare, ci și în timpul liber. Prezentatoarea nu iese din casă fără ”ajutoare”!

Ilinca Vandici petrece mult timp pe platoul emisiunii „Bravo, ai stil!”, însă nu-și neglijează nici familia. În puținele clipe libere pe care le are, ea ”bifează” cât mai multe activități alături de cei dragi.

În special alături de soțul și de fiul ei. Din fericire, prezentatoarea de la Kanal D nu e „nevoită” să ducă tot greul singură. Are ajutoare! Bona filipineză e „ochi și urechi” și o ajută la tot pasul. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Cum a aflat Ilinca Vandici că este înșelată

Ilinca Vandici și Ciprian Marica au format în urmă cu mai mulți ani un cuplu. Relația lor nu a rezistat foarte mult timp, din cauza infidelităților fostului fotbalist. Celebra prezentatoare TV a făcut mărturisiri despre fosta sa relație și a explicat cum l-a prins cu ”mâța-n sac” pe Ciprian Marica.

„Nu știu să-ți spun cum, dar aflam! Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat…acolo. Aflam, pur și simplu (…)  Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa (…) 

Iarăși vin și îți spun: Crezi în destin? Crezi în soartă? Crezi în karma? Aflam! Nu știu să-ți spun cum, dar aflam”a explicat Ilinca Vandici într-un podcast.

„Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: „De ce ai făcut asta?”. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată”, a mai dezvăluit Ilinca Vandici.
Publicat: 23 nov. 2021, 10:04 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă