Cum a aflat Ilinca Vandici faptul că Ciprian Marica o înșela: ”Din întâmplare, mă uitam pe Facebook…”

Publicat: 14 apr. 2021, 12:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Ilinca Vandici și Ciprian Marica au format în urmă cu mai mulți ani un cuplu extrem de apreciat. Relația lor nu a rezistat foarte mult timp, din cauza infidelităților fostului fotbalist. Celebra prezentatoare TV a făcut mărturisiri despre fosta sa relație și a explicat cum l-a prins cu ”mâța-n sac” pe Ciprian Marica.

Deși mulți credeau că cei doi vor face marele pas, se pare că fostul sportiv nu a putut să-i fie fidel șatenei și i-ar fi călcat strâmb. Relația lor s-a terminat în momentul în care Ilinca Vandici a aflat acest lucru, iar recent frumoasa șatenă a mărturisit că de fiecare dată când o înșela se întâmpla cumva și afla.

Ilinca Vandici, despre infidelitățile lui Ciprian Marica

Deși mulți îi considerau la vremea respectivă cuplul perfect, Ilinca Vandici a recunoscut că lucrurile nu stăteau chiar așa. Întrebată care erau motivele pentru care se certau, prezentatoarea Tv a explicat că unicul motiv al neînțelegerilor erau infidelitățile lui Ciprian Marica.

„Nu știu să-ți spun cum, dar aflam! Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat…acolo. Aflam, pur și simplu (…)  Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa (…) 

Iarăși vin și îți spun: Crezi în destin? Crezi în soartă? Crezi în karma? Aflam! Nu știu să-ți spun cum, dar aflam”a explicat Ilinca Vandici într-un podcast.

„Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: „De ce ai făcut asta?”. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată”, a mai dezvăluit Ilinca Vandici.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 14 apr. 2021, 12:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă