Ilinca Vandici cumpara numai haine de firma pentru fiul ei, Zian

Publicat: 09 iul. 2018, 18:10 Autor: D. C. Vedete

Prezentatoare Tv cumpara haine de mii de euro pentru fiul ei.

Ilinca Vandici cumpara numai haine de firma pentru fiul ei, Zian. Prezentatoarea show-ului ” Bravo, ai stil”, de la Kanal D cumpara haine de mii de euto pentru fiul ei.

In asa fel incat, la aproape un an, Zian are un dressing impresionant plin de haine sic. Ilinca declara ca nu da bani pe haine scumpe pentru Zian din snobism, ci din dorinta ca micutul sa poarte doar materiale de cea mai buna calitate.

Vedeta, pasionata de shopping si de moda, si-a mutat atentia de la pantofi si accesorii pentru ea la haine pentru fiul ei. Prezentatoarea tv declara ca ar putea oricand sa-si faca un blog sau canal de YouTube unde sa vorbeasca despre o linie de haine pentru copii.

Ilinca Vandici cumpara numai haine de firma

Ilinca Vandici cumpara numai haine de firma pentru fiul ei“Dacă, la un moment dat mă voi hotărî să-mi deschid un blog, vlog sau canal de YouTube, cu siguranță că mă voi ocupa de chestiuni care au legătură cu viața mea de zi cu zi, cu subiecte care mă interesează, mă pasionează și pe care încerc ușor, ușor să le descopăr și mai mult.

Ilinca Vandici cumpara numai haine de firma pentru fiul ei

Da, aici vorbim despre partea cu copilul, care, pe zi ce trece, mă provoacă și mai tare să descopăr tot felul de lucruri despre cum să-l crești mai bine, cum să-l hrănești mai bine, cum să-l îmbraci mai bine, ce educație să-i dai, cum să-l ajuți la nivel psihologic să evolueze și să se dezvolte, dar bineînțeles că putem vorbi și despre partea de fashion, care mie îmi place extrem de mult, tocmai pentru că deja de 3 ani sunt în miezul acțiunii.

Evident ca mi-am dezvoltat o latura pasionata extrem de tare de tot ce inseamna moda si frumos si cred ca s-ar imbina frumos cele doua. Uite, poate vorbesc despre o linie de hainute pentru copii”, a adaugat Ilinca, citata de libertatea.ro.

Publicat: 09 iul. 2018, 18:10 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă