Ilie Nastase, atac vehement la Ladislau Boloni: ‘A devenit senil, locuieste in alta tara’

Publicat: 12 Feb. 2019, 18:28 Vedete

Spiritele s-au incins intre cei doi dupa ce performantele de tenismen ale lui Ilie au fost jignite. La randul sau, Nastase nu a putut ramane dator.

Ilie Nastase, atac vehement la Ladislau Boloni dupa ce a fost jignit de acesta. Fostul jucator de fotbal a laudat performantele Simonei Halep, ale lui Ilie Năstase sau ale lui Gică Hag nu trebuie comparate cu cele ale gimnastei Nadia Comaneci sau ale atletului Ivan Patzaichin.

Ilie Nastase s-a simtit profund jignit de cele spuse de Ladislau Boloni. Evident, nu a putut sta pe tusa si a inceput sa il atace prin declaratii usturatoare.

Ilie Nastase, atac vehement la Ladislau Boloni

„Nu ştiu, trebuie să-l întrebaţi pe dumnealui. Mai mult de numărul 1 nu puteam fi, 1 plus nu puteam fi. Dar să te iei de Hagi cu care a jucat în echipă? Mă mut şi eu la Constanţa ca să fie trei campioni (n.r. – Gică Hagi, Simona Halep şi Ilie Năstase). Poate a devenit senil, locuieşte în altă ţară. Să fie sănătos, că eu nu mă bag în antrenoratul lui şi nici peste alţii nu ar trebui să se bage. A uitat limba română de când e în străinătate? Nici înainte nu vorbea prea bine. Să se ducă la meseria lui să pună proteze (n.r. – Boloni deţinea diplomă e medic stomatolog)”, a atacat Ilie Năstase la Prosport.

Ladislau Boloni, atac la valorile din sportul romanesc

„Eu cred că pe Nadia nimeni, în niciun domeniu sportiv, nu poate s-o atingă! Ca performanţă, pentru ceea ce a adus în lume. Era ceva unic. Simona Halep este o tenismenă care câştigă turnee, e numarul 1 mondial. Nici nu ştiu cu cine poţi s-o compari pe Nadia, poate cu Patzaichin.

Hagi ce a câştigat? Iar intrebarea asta… Am zis poate cu Patzaichin. Şi Ilie Năstase a fost cineva într-un anumit fel, dar nu a fost acolo. Acolo, sus, au fost mai mulţi, Borg şi altii. Nadia Comăneci a fost unică! Patzaichin, la fel. Eu nu vreau să ştirbesc meritul cuiva. Halep s-ar putea să fie numărul 1 în tenis în România, chiar şi peste Năstase, dar îi va fi greu să ajungă Steffi Graf sau Martina Navratilova sau Serena Williams.

Părerea mea este că e o sportivă deosebită, este o valoare a sportului românesc şi a sportului mondial. Dar nici eu nu sunt de acord cu exagerările nici faţă de ea, nici faţă de alţii”, a spus Boloni, conform gsp.ro.

„Noi avem această foame, avem nevoie nu de idoli, ci de Dumnezei, de ‘Regi’, de ‘Briliante’, de nu ştiu cine, voi le creaţi, iar alţii acceptă. Aceste exagerări duc la sensul invers: în momentul în care nu ne place ceva din ce oferă cineva, îi spargem statuia pe care i-am construit-o. Nu reuşim să sărbătorim ceva în mod normal, echilibrat”, a mai spus Boloni.

Gica Hagi ii da replica lui Boloni

Ilie Nastase, atac vehement la Ladislau Boloni 'A devenit senil, locuieste in alta tara'”Nu ştie că sunt în primii 100 din lume din toate timpurile? E statistică! Îi dau CV-ul să îl citească, cred că îi trebuie vreo 4 zile. Stăm prin Belgia şi vorbim despre România! Să-mi dea mailul şi îi trimit să citească. Cred că se plictiseşte, să vadă ce am câştigat ca jucător, am început treaba şi ca antrenor, muncesc. Cred că a fost o zi neinspirată a lui, e opinia lui, dar a greşit”, a fost mesajul tăios al „Regelui”.

Publicat: 12 Feb. 2019, 18:28 Vedete
Pe aceeași temă