Ilie Năstase: „Aprinzi televizorul și îi vezi pe Jador, Pastrămă, Salam, parizer”

Publicat: 11 nov. 2020, 08:49 Autor: Andreea Voicu Vedete

Vedeta în vârstă de 74 de ani a răspuns la zeci de întrebări în emisiunea de la Kanal D. Fără să stea pe gânduri, Ilie Năstase a vorbit despre persoanele care apar pe micile ecrane și au succes pe internet.

Primul lider ATP a răspuns la 40 de întrebări în emisiunea de la Kanal D, iar spre deliciul tuturor, Ilie Năstase a demonstrat încă o dată că nu este genul de persoană care să se ascundă sau să îi fie teamă să vorbească public despre anumite situații.

Fără să stea pe gânduri, la una dintre întrebările adresate de prezentatoarea tv de la Kanal D, bărbatul a vorbit despre căsnicia cu fosta sa soție, Brigitte, dar a și ironizat emisiunile care apar pe micile ecrane.

„Brigitte Sfăt a profitat de pe urma relației cu mine. O văd și acum, femeia asta nu se schimbă. Domnișoarele astea au reality-show-uri acum. Cine sunt astea? Mai aprinzi televizorul și îi vezi. Nu îi cunosc, un băiat mai tânăr Jador, «te ador, nu te ador, te adorm», Pastramă, Salam, parizer…

Nu înțeleg! Ce sunt emisiunile astea? Oamenii ce câștigă, ce învață dacă se uită? Chiar nu înțeleg. Certuri pe marginea patului, le cad banii prin apă, nu înțeleg nimic. Pentru mine nu a fost un lucru bun relația cu Brigitte”, a spus vedeta, arată gsp.

Ilie Năstase, mesaj dur după ce Simona Halep s-a infectat cu COVID-19

Ilie Năstase a fost extrem de îngrijorat după ce a aflat că Simona Halep a fost infectată cu COVID-19. Este cunoscut faptul că cei doi au o relație apropiată, însă fostul tenismen a declarat faptul că nu luase legătura cu sportiva, ci aflase vestea de pe rețelele de socializare.

Am auzit vestea, a aflat soția de pe Facebook. Nu am vorbit cu Simona, nu cred că a vorbit nimeni. Și nici nu cred că e momentul acum, mai așteptăm puțin. Deci are simptome moderate, e bine că se simte OK”, a spus Năstase pentru ProSport.

Sursă foto: captură video youtube

Publicat: 11 nov. 2020, 08:49 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×