Ileana Stana-Ionescu se simte din ce în ce mai rău. ”Obosește foarte tare și nu mai poate respira”

Publicat: 04 dec. 2020, 10:29 Autor: Elena Vedete
Ileana Stana-Ionescu se simte din ce în ce mai rău. ”Obosește foarte tare și nu mai poate respira”

Ileana Stana-Ionescu, marea doamnă a teatrului românesc, s-a retras din activitate și își petrece zilele alături de soțul său, în vila din nordul Capitaliei.

În urmă cu doi ani, actrița s-a retras din lumina reflectoarelor și pentru întreaga sa activitatea artistică a fost omagiată cu „Premiul pentru Întreaga Carieră” în cadrul celei de-a 13-a ediții a Galei Premiilor Gopo, în 2019. Din cauza vârstei înaintate, actrița abia poate să se miște și își petrece majoritatea timpului în pat sau în fotoliu.

Din păcate, starea de sănătate a actriței este din ce în mai precară, acasta nemaiputând să iasă deloc din casă.

“Stă în pat și în fotoliu, atât. Este ajutată de soț și de o femeie care vine să le facă mâncare și curățenie. Dacă face câțiva pași prin casă, obosește foarte tare și nu mai poate respira. Nu mai iese din casă aproape deloc. Nu are o boală gravă, ci pur și simplu are o bătrânețe mai grea. Soțul ei îi pune casete cu filme vechi românești, se mai uită și la știri, la politică”, au declarat surse din apropierea actriței, relatează Impact.ro.

Ileana Stana Ionescu simte lipsa fiului din America

Un alt lucru care o afectează enorm pe actriţa Teatrului Naţional din Bucureşti este faptul că nu reuşeşte să îşi vadă unicul copil decât de două ori pe an, Andrei fiind medic în Statele Unite ale Americii. Ileana Stana-Ionescu a declarat că acest lucru o afectează mai mult acum, la bătrâneţe, chiar dacă vorbeşte des cu fiul său cu ajutorul internetului”.

”Când vorbim la telefon și ne facem declarații, totul e perfect. Dar simt nevoia atingerii lui”, spunea Ileana Stana Ionescu, în urmă cu doar câteva luni.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 04 dec. 2020, 10:29 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×