Ileana Stana Ionescu și soțul ei, cu sufletul la fiul lor din America! Cine i-a ajutat în pandemie și cu ce se ocupă singurul copil al lor

Publicat: 15 sept. 2020, 09:04 Autor: Andreea Voicu Vedete

Ileana Stana Ionescu a ajuns la vârsta onorabilă de 84 de ani, dar puțini știu prin drama prin care trece de ceva timp. Artistei îi este foarte dor de fiul ei care se află în America.

Celebra artistă a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor de ceva timp și chiar dacă nu mai activează în industrie, Ileana Stana Ionescu nu este deloc uitată de cei apropiați ei. De ziua de naștere, aceasta a primit foarte mult mesaje din partea oamenilor. Mai mult decât atât, Andrei Ionescu, în vârstă de 92 de ani, a făcut mărturisiri despre cine îi ajută în pandemie.

Pentru Click, soțul acesteia a mărturisit că cei doi locuiesc în vila din Pipera și în perioada aceasta nu prea au părăsit locuința, având în vedere pandemia. Au o curte unde pot ieși să inspire aerul curat și se bucură de zilele senine ale începutului de toamnă. De asemenea, există o doamnă care îi ajută cu treburile casnice, iar un nepot face cumpărăturile pe care le lasă la poartă.

“Stăm liniştiţi în vila din Pipera şi nu am prea mai ieşit. Norocul nostru că stăm la curte şi avem pomi fructiferi, am un păr cu 7 fructe, un măr, cu un singur fruct, şi un lămâi. Câteodată le mai număr, când n-am ce face. Avem o doamnă care ne ajută, stă cu noi, se ocupă de gătit şi de curăţenie, iar un nepot ne face cumpărăturile, ni le lasă la poartă. Avem un dispozitiv de dezinfectat toate produsele”, a povestit soțul.

Artista Ileana Stana Ionescu simte lipsa fiului din America

Ea și soțul acesteia au un băiat pe nume Andrei Manuel, care este stabilit în Statele Unite ale Americii și de care le este foarte dor: ”Şi fiului nostru i-am spus să stea acolo, în Vestul Statelor Unite ale Americii, unde este medic, să nu vină în ţară, că nu-i de joacă. Acolo au tot felul de probleme cu costumele acelea, cu incendiile de vegetaţii şi cu cei care au astm. Avem un nepot de 10 ani, Alexandru Luca. Ne vom vedea noi la un moment dat”.

Publicat: 15 sept. 2020, 09:04 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă