I-a apus talentul de cuceritor? La masă cu noua iubită, Dan Bittman și-a făcut ”curaj” cu o palincă

Publicat: 10 Nov. 2021, 09:55 Vedete

Dan Bittman și-a pierdut talentul de cuceritor? Dovadă stau imaginile cu el în timp ce bea o palincă în fața noii sale iubite, ca să-și facă curaj parcă. 

„Lupul își schimbă părul, dar năravul ba” este zicala care i se potrivește mănușă lui Dan Bittman! Artistul a avut întotdeauna „magnet” la femei.

Retrași, pe terasa unui restaurant din nordul Capitalei, așa au fost surprinși Dan Bittman și noua lui cucerire. Cu farmecul care l-a consacrat, Dan Bittman a părut să o impresioneze pe companioana lui, însă altfel decât și-ar fi propus. Cei doi au avut preferințe diferite în ceea ce privește băuturile comandate. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Dan Bittman a pus punct unei relații de 25 de ani

Cântărețul a anunțat public că a pus punct relației sale cu Liliana Ștefan, după 25 de ani cu bune și cu rele. Deși nu au fost căsătoriți niciodată, aceștia au împreună trei copii.

La scurt timp după ce Bittman a făcut anunțul despărțirii, Liliana Ștefan a publicat și ea un mesaj.

Dragi prieteni (și urmăritori), vreau să scriu azi despre pasiune. Din păcate, covid ne-a stricat planurile multora dintre noi. Nu m-a ocolit nici pe mine, iar proiectele artistice pentru copii la care am lucrat enorm cu pasiune eu și colegii mei, au trebuit să fie puse pe hold o vreme.

Probabil că atunci când va fi posibil vom reveni. De aceea am folosit ultimele 12 luni pentru a consolida și șlefui alte resurse personale și activități pe care le-am lăsat deoparte, sperând să vină și vremea lor cândva. Timpul nu a mai avut răbdare, așa că din nou am urmat pasiunea”, a scris Liliana Ștefan.

 

Publicat: 10 Nov. 2021, 09:55 Vedete
Pe aceeași temă