Horoscopul norocului pentru 2020. Care sunt zodiile care vor da lovitura la bani ușor

Publicat: 18 iul. 2020, 16:04 Autor: Ionita Nicoleta General
Horoscopul norocului pentru 2020. Care sunt zodiile care vor da lovitura la bani ușor

Horoscopul pentru anul 2020 este destul de darnic pentru câteva zodii. Doar 5 semne zodiacale vor fi însă lovite de noroc. Vedeți mai jos dacă vă numărați printre acestea.

Ce zodii au noroc la bani în 2020

Încă de la începutul anului, astrologii au anunțat ce zodii vor fi lovite de noroc pe plan financiar. Dacă și dumneavoastră faceți parte din această categorie, dar până acum nu ați avut niciun câștig semnificativ, nu disperați. Mai este timp. Iată care sunt cele 5 zodii care vor câștiga bani cu mare ușurință anul acesta:

Leu

Regele zodiacului strălucește și anul acesta. Dacă până acum nu v-ați gândit să jucați la Loto, acum este momentul. Norocul este chiar la colț și așteaptă doar o mică mișcare din partea dumneavoastră. În 2020, pe plan financiar nu veți avea niciun motiv să vă plângeți. Este de departe cel mai profitabil capitol din viața dumneavoastră.

Balanță

Balanța este una dintre cele mai norocoase zodii ale anului, cel puțin în ceea ce privește partea financiară. Așteptați-vă la o promovare la locul de muncă sau, de ce nu, la o moștenire picată parcă din cer.

Berbec

Nici Berbecii nu au motive de supărare anul acesta. Toată munca depusă până acum vă va fi răsplătită așa cum se cuvine. Este posibil să vă schimbați locul de muncă și să aveți un salariu mult mai mare.

Scorpion

Scorpionii sunt răsfățații zodiacului în 2020. Ce-i drept, mai mult pe partea financiară și mai puțin la alte capitole. Dar cum în viață nu le poți avea pe toate, profitați de alinierea astrelor și încercați să vă îndepliniți visul. Fie că vă schimbați locul de muncă sau doriți să investiți o sumă de bani într-un proiect, veți avea cu siguranță succes.

Pești

În 2020, Peștii au lipici la bani. Dacă până acum doar v-ați imaginat cum ar fi să trăiți pe picior mare, acum este momentul să simțiți cu adevărat acest lucru. Câștigurile dumneavoastră se vor mări considerabil, fără să faceți prea mare efort. Astrele și-au întors, în sfârșit, privirea și spre această zodie.

Zodiile care nu au lipici la bani anul acesta

Gemeni

Una dintre zodiile fără noroc la bani este, fără îndoială, Gemenii. Dacă veți reuși să vă gestionați mai bine resursele financiare, este posibil să vă descurcați. Luați-vă însă gândul de la vreo vacanță exotică. Doar cu muncă multă veți reuși să obțineți venituri semnificative.

Taur

Dacă aveați în plan să vă luați o mașină nouă sau să vă mutați într-o altă casă, nu este momentul potrivit pentru acest gen de schimbări. Mai așteptați înainte să cheltuiți banii fără motiv. Astrele nu sunt foate prietenoase cu Taurii în sectorul financiar.

Rac

Sensibilul Rac pare să nu aibă noroc nici la bani în acest an. Nici cu dragostea nu stați perfect, dar nu dezarmați. Va veni și vremea dumneavoastră. Aveți răbdare și fiți chibzuit cu cheltuielile.

Fecioară

Fiți atenți cum gestionați conflictele de la locul de muncă. Încercați să fiți cât mai diplomați, să nu cumva să vă treziți fără job. Nu este o perioadă benefică pentru Fecioare, mai ales când vine vorba de bani.

Săgetător

Astrele nu s-au aliniat în favoarea voastră pe plan financiar, dar măcar aveți noroc în dragoste. Profitați de timpul petrecut cu persoana iubită și uitați de grija banilor.

Capricorn

Nu numai că nu aveți noroc la bani în 2020, dar este foarte posibil și să pierdeți la acest capitol. Aveți grijă în ce vă investiți economiile, să nu rămâneți pe minus.

Vărsător

Este un an de cumpănă pentru nativii acestei zodii. Aveți multe probleme și frământări și se pare că nu reușiți să le dați de cap. Încercați să nu vă mai consumați atât de mult. Timpul le va rezolva pe toate.

Publicat: 18 iul. 2020, 16:04 Autor: Ionita Nicoleta General
Pe aceeași temă