Horoscopul dragostei pentru luna iulie. Zodiile care vor trece prin despărțiri grele

Publicat: 04 Jul. 2020, 10:00 General
Horoscopul dragostei pentru luna iulie. Zodiile care vor trece prin despărțiri grele

Luna iulie nu vine cu vești bune pentru unele zodii. Urmează despărțiri dureroase și multe lacrimi pentru câteva semne zodiacale. Nu vă pierdeți însă toate speranțele: Venus a ieșit din retrograd și este posibil ca tensiunea să se mai stingă în relațiile sentimentale.

Ce zodii se despart în iulie

A doua lună de vară va fi una mai bună, din punct de vedere al relațiilor, decât luna iunie. Asta pentru că Venus, care răspunde de partea sentimentală, și-a terminat parcursul retrograd în Gemeni. În această perioadă, multe zodii au avut probleme în relațiile de cuplu și nu au reușit să mai comunice eficient cu partenerul de viață.

S-a lăsat chiar și cu despărțiri, iar unii nativi au decis să revină la vechi iubiri, chiar dacă în trecut acestea au provocat răni. Luna iulie vine însă cu o altă latură, mai blândă, dar care poate avea urmări la fel de dureroase. Cel puțin, pentru unele zodii, care nu își vor reveni nici în această lună pe plan sentimental. Iată care sunt zodiile care vor suferi din dragoste în luna iulie:

Gemeni

Pentru acești nativi va urma o perioadă în care își vor dori aventuri și nicidecum relații serioase. De aceea, cei care au deja un partener stabil vor fi tentați să renunțe la el, pentru a fi liberi să caute noi provocări sentimentale. Luna iulie nu este una a angajamentelor pentru Gemeni.

Fecioară

Nici Fecioarele nu vor fi prea stabile în luna iulie. Vor fi tentate să aibă relații cu anumiți colegi de muncă, iar acest lucru nu va fi neapărat unul benefic. Este valabil în special pentru Fecioarele care sunt deja într-o relație. Dorința de a flirta le va aduce probleme serioase acestor nativi. Nu sunt excluse despărțirile. Gândiți-vă bine înainte de a lua astfel de decizii. Mai târziu le veți regreta.

Săgetător

Săgetătorii se află de ceva timp într-o perioadă dificilă, din punct de vedere sentmental. Nici luna iulie nu va aduce mari schimbări. Încercați să vă păstrați calmul și să rezolvați conflictele din cuplu. În caz contrar, veți pierde relația pe care o aveți. Partenerul nu mai are răbdare să vă clarificați confuziile și sunt șanse mari să vă părăsească.

Pești

Și Peștii pot avea surprize neplăcute în luna iulie. Fie vă dați seama că partenerul de viață nu este chiar ceea ce vă doriți, fie persoana iubită va fi dispusă să renunțe la dumneavoastră, din mai multe motive. Oricum ar fi, luna iulie nu este una deloc bună pentru Pești. Dragostea nu va fi punctul forte pentru dumneavoastră.

Cum stau cu dragostea celelalte zodii

Berbec

Această zodie va avea parte de o lună plină de iubire. Comunicarea cu partenerul va fi una extrem de eficientă, iar pasiunea în cuplu va fi la cote maxime. Nativii care sunt singuri au șanse mari să se apropie de o persoană la care visează cu ochii deschiși de foarte mult timp.

Taur

Nativii acestei zodii sunt guvernați chiar de Venus, ceea ce înseamnă că luna iulie va fi una în care se vor clarifica toate situațiile din trecut. Dacă v-ați certat cu partenerul sau ați trecut prin momente dificile în relație, acum este momentul să reveniți la sentimente mai bune și să refaceți pasiunea în cuplu. Cei singuri pot da nas în nas cu o fostă iubire, iar scânteia se poate reaprinde.

Rac

Pentru Raci, luna iulie este o lună a vindecărilor. Tot ce v-a măcinat pe interior în ultima perioadă își poate găsi rezolvarea acum. Nu este însă momentul să începeți o nouă relație. Lăsați timpul să treacă, pentru a depăși în totalitate problemele din trecut cu care v-ați confruntat.

Leu

A doua lună de vară îi prinde pe Lei într-o formă excelentă pe plan sentimental. Dragostea plutește în aer și pare că nimic nu-i poate opri pe acești nativi din drumul lor către fericirea absolută. Dacă sunteți singuri, nu vă aruncați într-o relație fără să vă gândiți de două ori, mai ales dacă este vorba despre cineva din cercul de prieteni. S-ar putea să faceți o alegere greșită și să regretați.

Balanță

Sunt șanse mari ca în această lună, nativii din Balanță să ia decizii extrem de importante, legate de viața lor sentimentală. Nu sunt excluse cererile în căsătorie. Și Balanțele care încă nu și-au găsit perechea pot sta liniștite. Există posibilitatea să începeți o relație cu cineva la care nu v-ați fi gândit.

Scorpion

Iulie este luna relațiilor romantice pentru Scorpioni. Aceștia se vor lăsa purtați de val și vor cunoaște trăiri noi, care îi vor face să reanalizeze ceea ce știau până acum, legat de iubire. Poate fi vorba despre o aventură cu cineva de la muncă sau cu o persoană din grupul de amici. Acest aspect nu va mai conta însă. Scorpionii se vor simți excelent și nu vor sta pe gânduri, atunci când vine vorba de îndeplinirea unor fantezii mai vechi.

Capricorn

În această lună, Capricornii vor avea tendința de a fi atrași de persoane de la locul de muncă. Dacă sunteți deja într-o relație, încercați să vă rezolvați conflictele din trecut, pentru că iulie este o lună prielnică dialogurilor constructive.

Vărsător

Pentru Vărsători urmează o perioadă în care toate lucrurile se vor așeza pe făgașul normal. Dacă ați avut certuri cu persoana iubită, acum se vor rezolva cu siguranță, fără să faceți foarte mari eforturi. Pentru nativii din Vărsător care nu au o relație, luna iulie vine cu noi cuceriri și flirturi pe bandă rulantă.

Publicat: 04 Jul. 2020, 10:00 General
Pe aceeași temă